mariauusimaki

Tisdag

Publicerad 2013-01-29 21:23:21 i

Det händer mycket nu. I måndags var vi och tittade på två lägenheter. Dock var de en aning små mot var som var tänkt. Imorgon är det dax för en till. Jag har nästan redan bestämt mig för att jag vill ha den. Tapetsering och så får vi betalt, för det är den i behov av!

Idag kunde jag inte låta bli att drömma lite. Timmar spenderades inne på Mio och andra inredningsbutiker. Jag har hittat nästan alla möbler och så som behövs. Men törs inte köpa något förän papprena verkligen är skriva.

Det är pirrigt det här. Overkligt. Men så otroligt spännande. Herregud.

Tankeverkstad

Publicerad 2013-01-22 12:26:49 i

Hela förmiddagen har jag ringt runt och läst på om olika hemförsäkringar. Jag har hittat en lägenhet som kan vara aktuell,men först vill jag räkna på alla utgifter som kommer att bli. Hitills leder trygghansa charmtävligen iallafall!

Ikväll ska jag få lite bilder på lägenheten och är den fin åker vi isåfall dit och tittar!

Det blev inget besök till mormor idag. Termometern visar -15 grader så jag vill skona bilen från att behöva starta. Istället tog jag en timmes lång promenad i det härliga vädret!

Mysmorgon!

Publicerad 2013-01-22 08:35:05 i

Godmorgon!

Idag är jag ledig från jobbet. Ville gå upp rätt tidigt ändå bara för att jag jobbar imorgon igen! Ställde klockan på 7 och vaknade med solen! Låg i sängen ett tagoch funderade. De närmsta dagarna kommer gå åt att fundera, tänka, vinkla och framför allt välja!

Dagen bjuder på lite telefonsamtal, ska jämföra olika abonnemang och försäkringar. Ni kanske kan gissa vad det hela handlar om? ;)

Jag tänkte också ta en titt förbi mormor,hon brukar kunna komma med goda och kloka råd!

Men först ska jag och kajsa ligga kvar här ett tag och slöa.

Sommarfeber!

Publicerad 2013-01-19 21:16:22 i Allmänt,

Nu är jag trött på kylan och vintern. Jag vill ha sommar! Har spenderat de senaste timmarna åt att kolla greklandsresor och kolla på bilder från solsemestrar.
Jag och Marcus ska försöka komma iväg till någon av Greklands öar i höst. Någongång när skolorna startat tänkte vi.

Det här gav mig också ett litet sug att träna! Nu har jag latat mig sedan danspasset i torsdags, men imorgon blir det ett nytt pass!

Nu ska jag sukta efter snygga bikinis...

Saturday

Publicerad 2013-01-19 18:13:11 i

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Det har varit en alldeles lagom lördag! Dessutom hade vi lite lördagsmys med kladdkaka.

Jag har tagit mig i kragen och mailat VARENDA hyresvärd jag hittat i södertälje. Blir knäpp på det här snart!
Nu väntar middag i form av stekt rostbiff och ugnsrostade grönsaker tillsammans med syrran. Resten av kvällen lär bli dötrist..

Tillbaka på banan

Publicerad 2013-01-17 21:30:53 i

I onsdags pallrade jag mig äntligen till gymmet efter några veckors förlylning och några månaders lathet..

Jag tycker ju egentligen att det är dötrist innan jag kommer igång. Men när jag väl kommer in i det blir det lite kul!
Idag åkte jag dit efter jobbet och svek löpbandet och trotsade mitt blyga jag på ett zumbapass! Det kan ha varit något av det härligaste jag vart med om! Så nu är varje torsdagkväll uppbokad!

Åt och fixade lite matlåda när jag kom hem. Nu kallar sängen och en fredag!

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-15 09:55:55 i Allmänt,

Idag är det tisdag, vilket innebär ledighet! Det känns lite halvfjantigt sådär att vara ledig två dagar, jobba en och sen vara ledig en till. Men för det mesta behövs jag på tisdagarna och jobbar då ändå.

Tog en lite halv-sovmorgon till 9 idag. Sitter och äter frukost nu, keso och blodapelsin. Har fått dille på det - så gott!

Ikväll blir det bio och middag med min fina. Tänkte att vi skulle ta tåget dit men efter som vädret är som det är så finns det risk för att tågen inte går. Så det får nog bli bilen istället!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela