mariauusimaki

Ännu en kväll med tankar om lägenheten

Publicerad 2013-02-11 21:24:38 i Allmänt,

Den här kvällen har bara ägnats åt drömmar och tankar åt lägenheten. Var först till Ica maxi för att se om de hade några fina skålar. Men kom istället hem med en vas och en springform! Det är väl nödvändiga inventarier va?? ;)

Köpte också med mig nya ELLE interiör hem som jag nu suttit och bläddrat i, och passande nog var det ett erbjudande om premuneration just nu. 10 nummer plus 6 skålar från Rörstrand för 379 kronor! Jag skrev på lappen på en gång! Jag som letar efter skålar och älskar den tidningen.

Imorgon är jag ledig, då fortsätter bord-jakten!

Godmorgon!

Publicerad 2013-02-10 09:52:00 i Allmänt,

Jag är fast på olika inredningssidor och tidningar. Spenderar all med lediga tid framför dem. Ju mer jag sitter där inser jag att jag har en lägenhet. Ett eget boende att inreda, skapa, forma hur jag vill. Den känslan är obeskrivlig.

Jag försöker att inte köpa för mycket "onödigt" till en början. Såsom fina sängkläder, handdukar osv. utan tar det som vi har. Att inreda sovrummet ska nog bli det roligaste. Jag vill ha en hotellkänsla där. Med en vacker sänggavel, lyxig tapet, fina sängkläder och massvis med kuddar.

Igår hamnade jag på Ellos hemsida, visste bara om att de hade kläder men de har ju något enormt med inredning. Och till mycket bra priser! Men jag ska inte handla något nu, det får vänta och se vad budgeten säger efter det sista ikeabesöket. Känns lite viktigare att ha en säng och ett bord först..

Kvällsro

Publicerad 2013-02-08 21:36:41 i

Ligger på sängen i morgonrock med en tekopp och läser ELLE interiör. Fantastiska fredagskväll!

Pannkaksfrukost

Publicerad 2013-02-08 21:34:17 i

Idag är jag ledig! Skönt med långhelg. Dagens största ansträngning var pannkaksfrukost med min fina, myspys!
Resten av dagen tänker jag bara ligga med datorn i knät och surfa runt på härliga inredningssidor...

Lyckopiller

Publicerad 2013-02-03 17:05:21 i

Kom hem från mormor för ett tag sedan. Hittade en massa bra och ha saker såsom handdukar till badrum och kök, skålar, bestick och köksknivar, duntäcken, påslakan med mera.

Vi hann med en fika också, som alltid!

Tapetdjungeln...

Publicerad 2013-02-03 09:50:32 i

Det här med tapeter är inget enkelt! Jag har fått ett litet utbud som hyresvärden går med på att betala. Men det är två hela pärmar som jag ska välja bland!
Jag vill ha något ljust, men ändå inte vitt, eller för mycke beige. Jag har bestämt mig för en tapet i sovrummet, vardagsrummet är kvar. Köket, hallen och badrummet ska målas så det är förhoppningsvis ett enklare val!

Här är sovrumstapeten!

Första inköpet!

Publicerad 2013-02-03 09:45:19 i

Igår efter jobbet mötte jag upp mamma för en första runda på Ikea! Jag hade bara tänkt att köpa lite som fick plats i en pappkasse för att kunna ha det i mitt rum.
Men vi kom hem med en stor byrå, en tvbänk, torkställning och porslin! Men möblerna och torkställningen var ett erbjudande så jag passade på. Hade ju tänkt att köpa såna möbler begagnat men sen när jag såg att de var nedsatta flera hundra var jag tvungen, har så länge kollat på den serien!

Nu är det dags för lite söndags-te-mys innan jag hör några ord från mitt hjärta som troligtvis sover fortfarande efter nattens spelande..
Framåt eftermiddagen ska jag åka till mormor och se vad hon har som jag kan få till flytten!

Det blir lite trångt med alla kartonger i mitt rum...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela