mariauusimaki

vår!

Publicerad 2012-02-27 13:47:52 i Allmänt,

Åh det är så skönt med vår, man blir så glad!

Jag och marcus började första lovdagen med att äta frukost till film, hur skönt är inte det på en skala!?

Idag har jag mesta dels grejer att fixa inför praktiken. Försöker få tag i Furuviksparken, ska kolla upp om det finns internet på vandrarhemmet, boka biljetter och så vidare :) Tänkte ta en promenad i solen också, och ikväll ska jag och marcus beställa hem pizza och plugga!

Ha en bra dag allihopa!

Underbara söndag!

Publicerad 2012-02-26 16:51:15 i Allmänt,

Gårkvällen var otroligt rolig med många vänner och skratt. Marcus och hans band var grymt bra! De är med i en av världens största musiktävlingar. Spelningen igår var en deltävling som följs av en semifinal och tillsist en slutfinal. Igår kammade de hem vinsten med hela 25 röster mer än bandet som placerade sig tvåa. Väldigt kul, och de förtjänar det verkligen!

Kvällen blev sen och vi klev innanför dörren strax före 3, då var jag hungrig som en gris eftersom jag bara ätit frukost och lite sallad på dagen.. Så efter att jag ätit gick jag äntligen och la mig! Vaknade av att solen lös in i rummet imorse, så härligt! Gjorde mig lite iordning och åkte in till Elgiganten och köpte ett par hörlurar, för mina är helt krossade av någon anledning..Köpte också lite schampoo och sånna där nödvändigheter tills jag ska iväg. När jag kom hem satt jag bra länge i solen, det var så otroligt skönt!

Har också hunnit fixa lite med djuren och packat lite. Om en och en halv timme ska jag åka in till stan för ett danspass och avsluta den här dagen på det bästa sätt som går!

lördag

Publicerad 2012-02-25 17:51:32 i Allmänt,

Jag har haft fullt upp idag! Trots att jag vaknade vid 9 (av mig själv och jätteutvilad!!) så har jag knappt haft en lugn stund! Började förmiddagen med syster på stan. Vi köpte lite smått och gått, blandannat ett par skor. Det är bra med samma storlek som lillsyrran, då köper vi skorna tillsammans! Idag köpte vi ett par svarta pumps som jag ska ha på min studentskiva, jag måste bara lära mig att gå i dem först, haha...

När jag kom hem har jag fixat och planerat inför min furuvikspraktik. Det ska bli så coolt att vara borta sådär, det bästa är nog att jag kan äta hur mycket och vad jag vill!!
Alldeles strax ska jag åka in till stan för att bli upplockad av en vän och åka till fryshuset där marcus ska ha en spelning med bandet!

Ha en bra kväll alla! :)

lov!

Publicerad 2012-02-24 16:26:58 i Allmänt,

Nu är det äntligen lov! Det behövs verkligen. Nationella talet idag gick bra! Är väldigt nöjd faktiskt. Det var massor av förseningar så jag hann inte med så mycket mer än talet. Jo jag har bytt praktikplats med en tjej i klassen, så nu ska jag vara på furuvik istället för fjärilshuset! Har först en vecka lov, sen är det dax för praktik! Men innan praktiken ska jag åka och hälsa på en vän som jag saknar någon enormt! Åker nog på fredag eller lördag :)

Men fööörst en hel vecka lov! Först ska min syster firas, och imorgon har marcus en stor konsert med hans band dit jag ska med en massa vänner. På söndagen ska jag stå på en mässa och göra lite reklam för marsvinsföreningen. Resten av veckan ska fyllas med fika med underbaraste Jenifer, häng med mormor, slutspurten på projektarbete och mys med marcus. Härligt lov om jag får säga det själv!

finito

Publicerad 2012-02-23 16:01:43 i Allmänt,

Nu har jag pluggat färdigt för idag och är väl förberedd inför talet imorgon. Jag har övat och klockat mig själv och ligger på exakt bra tid. Har suttit ute i solen och råkade somna, opps!

Börjar bli lite småhungrig och undrar vart familjen är! Vi har lite ost och kex kvar från helgen så jag tror nog att jag ska slå till ;) Ikväll kommer mitt hjärta hit som jag inte träffat på evigheter känns det som! vi ska kämpa litegrann med matten igen!

Imorgon är sista dagen innan lov och det ska bli såå underbart skönt! Efter lovet är det praktik som gäller!

tidig dag

Publicerad 2012-02-23 11:23:05 i Allmänt,

Kom hem för ett litet tag sedan. Det var nationella idag och av någon anledning vad jag klar efter bara en och en halv timme. Antingen så har jag bara babblat eller så var det en bra dag, det återstår att se ;)

Nu ska jag ringa min praktikplats som jag ska vara på efter lovet och sen tänkte jag göra lite thaimat till lunch! Vädret är underbart så jag kanske sätter mig ute på altanen och solar lite också :)

dance

Publicerad 2012-02-22 17:15:23 i Allmänt,

Om en timme är det dax för dans! Vi tänkte gå på ett konditionspass efteråt också :)

Nu sitter jag och förbereder talet i svenska nationella som jag ska ha på fredag. Jag tycker det är så svårt att planera vad man ska säga, jag är van att bara öppna munnen och det som slinker ur slinker ur ;)

Häromdagen pratade jag och ewe om studenten på tåget påväg hem. Det är så nära nu! Läskigt nära! Vi räknade att vi har 25 skoldagar kvar om man räknar bort all praktik och så. 25 dagar!? Jag har börjat fundera lite på studentpresent, någon sånt lär man ju önska sig också. Och eftersom det kan hända att jag flyttar till hösten, om jag kommer in på Skara är det nog smart att önska sig sånna saker. Eller om jag får mitt vikariat förlängt kanske jag tillochmed kan flytta då. Jag har iallfall sett en serie porslin som jag tycker är helt underbart fin! Mateus heter den. Den finns i massor av färger och former. Ååh vad jag längtar tills jag får inreda min egna lägenhet!

Nu måste jag byta om till träningskläder!


onsdag

Publicerad 2012-02-22 09:16:10 i Allmänt,

Godmorgon! Det regnar idag! Äckligt! Det var ju så soligt och fint igår, kan inte det fortsätta? Det var ett trevligt födelsedagsfirande hos marcus kusin igår, vi åt massor av tårta! Idag är det en rätt lång dag i skolan med många lektioner. Ikväll är det dans som gäller och jag längtar! Man är så otroligt glad efter ett danspass! Lite plugg måste jag hinna med också :-)

jag säger godnatt

Publicerad 2012-02-20 21:02:59 i Allmänt,

Efter en kväll med massor av plugg och lite för mycket cheesecake lägger jag mig och kollar på tv. Har gjort klart två uppgifter varav en ska diskutteras imorgon. Någon träning hanns det inte med ikväll, det får bli dubbelpass på onsdag! Imorgon är en sån där lång tisdag igen. Tisdagar är hemskt långa med långa lektioner. Tur att det är roliga lektioner! Efter skolan ska jag på släktkalas för marcus lillkusin som fyller 8 år! Sen ska jag och marcus slå våra kloka huvuden ihop och plugga! Sov gott mina vänner :-)

värt att tänka på

Publicerad 2012-02-20 13:54:00 i Allmänt,

Igårkväll kom jag på en grej. Jag är nog inte ensam att ha blivit osams med och gått miste om en vän, tillochmed bästa vän där det hänt något som gör att man inte tänker slösa onödig energi på den personen. Om det nu skulle vara så att den personen verkligen verkligen ångrar sig för vad som hänt över hela dess hjärta tycker jag att man måste förlåta. Det behöver inte gå på en vecka, en månad eller ett år. För mig har det tagit två år. Man kanske aldrig kan säga "men du det är lugnt för att vad du sa till mig, det var inte så elakt när jag tänker efter". Det ska man inte heller, för man har troligtvis blivit ordentligt sårad. Men jag tycker man måste kunna gå vidare. Om personen nu inte skulle ångra sig utan bara fortsätta provocera och bete sig fel ska man inte blunda för det utan kanske släppa den vänskapen. Men nu sitter jag i det läget där en vän, som betydde oerhört mycket för mig, som var min bästa vän och sedan fick totalt flopp, nu har ångrat sig och ber ständigt om förlåtelse. Jag saknar den vännen något enormt mycket, för vi hade så jädrans kul ihop och fanns alltid där för varandra. Jag tycker nog att det är man själv som är elak om man låter någon sota för ett misstag livet ut. Jag är säker på att många kommer gå emot mig nu om jag tar upp kontakten med den här vännen igen. Men jag saknar henne.

måndag

Publicerad 2012-02-20 07:37:37 i Allmänt,

Godmorgon! Trots att jag gick upp nio igår morse somnade jag sent igårkväll. Så idag är jag jättetrött. Idag är en dag fylld med saker att göra. Först har vi en redovisning i skolan, sen en föreläsning om högskolor. Efter skolan ska jag åka och vaccinera mig emot livmoderhalscancer. Efter det ner på banken med sara, hem och plugga och förhoppningsvis in och träna ikväll! Jag älskar att ha saker att göra! Jag kan nästan ha hur mycket som helst att göra, bara jag hinner planera allt. Kontrollfreak som jag är! Nu måste jag repetera lite inför redovisningen :-) Ha en underbar dag allesammans!

blått blev guld

Publicerad 2012-02-19 14:35:40 i Allmänt,

Jag gav det blåa nagellacket ett möte med acetonet och målade på lite guldskimrande nagellack istället! Tänker ha en grön blus idag och då är kanske inte klarblå den bästa färgen att ha på naglarna.

I eftermiddag kommer släkten för att fira Sara. Jag har bakat passionsfruktcheesecake hela förmiddagen! Mamma har fått vårfeber. Det råkade vara några pludgrader på termometern och hon öppnade alla fönster och dörrar, tog på sig en vårblus, la fram vårdukar och tulipaner. Hon blir galen när det är vår! Haha men jag måste faktiskt erkänna att det är lite skönt med plusgrader. Men nu börjar det bli kallt om fötterna när altandörren varit öppen hela dagen..

hat

Publicerad 2012-02-18 20:25:44 i Allmänt,

Precis när jag ska åka in till stan får jag ett sms att alla Södertäljes bussar är inställda..BAJS SL!
Så det blir att sätta på sig myskläderna och kolla på mello med mamma, pappa och en passionsfrukt.

spontanhäng

Publicerad 2012-02-18 19:33:59 i Allmänt,

Lite spontant sådär åker jag in till stan och umgås med Jenifer och ett par andra vänner! Några av oss vill dansa medans några andra tråkmånsar bara vill sitta i en bar. Vi får se vad det leder!

Idag har jag målat mina naglar klarblå. Jag kan inte bestämma mig om det är fint eller inte. Ena sekunden vill jag ta bort det men jag tycker ändå att det är lite tufft!
Tårtan jag bakade blev god! Sara blev glad över paketen men gladast blev hon nog över bilden på Justin Bieber som jag stuckit ner i tårtan. Den där bruden alltså ;)

Ha en underbar lördagskväll allihopa!!

allt för min syster

Publicerad 2012-02-18 10:45:23 i Allmänt,

Idag fyller min Sara år. Det är ofattbart hur mycket en person kan betyda. Sara är mitt allt, mitt blod. Det finns nog faktiskt ingen som jag kan prata med så mycket som med Sara. Trots syskonbråk och många smällan i dörren vet vi båda att det finns ingen bättre än oss. Vi brukar få höra att folk är förvånade hur gulliga vi är mot varandra som syskon. Vi åker på resor tillsammans, umgås! Och idag fyller hon 18! Min bästa lillasyster ♥

Så nu håller jag på att baka tårta förfullt. En jordgubbs och chokladtårta med Justin Bieber på! Hade tänkt att gå och väcka mitt hjärta också så att vi kan äta frukost tillsammans. Om ett par timmar ska jag hämta Sara och hennes vänner som varit iväg på roligheter!

Det här kommer bli en bra och lugn dag!

slutkörd

Publicerad 2012-02-16 21:00:16 i Allmänt,

Igår följde ewe och lovisa med hem och vi pluggade häcken av oss inför provet i djursjukvård som var idag. Det kändes som om det gick jättebra! Efter provet åkte vi hem till ewe och jobbade både praktiskt och teoretiskt med projektet. Det ska bli så himlans underbart när vi lämnar in det! Ikväll har jag varit med sara och tränat ett mördarpass. Jag är verkligen helt slut! Ligger här på sängen och dricker proviva, det känns som om jag inte kommer orka göra så mycket mer idag! Imorgon är en kort dag med bara en lektion!

knäckebröd är underskattat

Publicerad 2012-02-15 07:44:58 i Allmänt,

Jag vaknade alldeles för tidig imorse hos marcus och kom på att jag glömt några skolböcker hemma. Tror ni att jag kunde somna om för att gå upp den tiden det var tänkt? Ne såklart inte..så jag gjorde mig iordning och gick hem, för att hämta böckerna. Och klockan var inte mer än 6...Rätt skönt med en promenad på morgonen ändå, det var jag och plogbilen ute.

Nu har jag haft en riktig slömorgon! Har fixat mig i hundra år, och ätit frukost i ytterligare 100 år. Jag har fått dille på wasas havreknäcke! Det är så otroligt gott med smör och ost så jag skulle kunna leva på det! Det är ungefär vad min frukost har bestått av, haha!

Idag tar jag bilen till skolan, kände inte för att stå och frysa i väntan på bussar och tåg..

Ha en underbar dag alla fina!

bra kväll

Publicerad 2012-02-14 21:28:36 i Allmänt,

Det blev en rätt bra dag idag! Eller väldigt bra faktiskt! Jag och marcus har ätit en hel förpackning ballerina kladdkk och kollat på några avsnitt av greys anatomy. Han försökte sig på att lära mig spela trummor men jag föll ifrån takten redan på andra slaget..men jag är bra på mycket annat! Vi har pluggat matte och gått till affären i snökaoset för att köpa gottis till lite filmmys som vi ska ha nu! Karisma har blivit tingad idag. Inte av vem som helst utan Denise! Känns underbart att en liten pärla som karisma hamnar hos henne! Nu blir det film!

tisdag

Publicerad 2012-02-14 09:06:32 i Allmänt,

Godmorgon! Sitter på tåget påväg upp till skolan idag är en lååång dag! slutar inte förän halv fem. Då ska jag förbi stan en snabbis och sen till marcus. Vi ska fira alla hjärtans dag i skolböckerna. Jag gillar faktiskt inte att göra något speciellt på alla hjärtans dag. Jag tycker att allt sånt där jätte gulligt med middagar ute och så är pinsamt. Förut var det knappt att jag ville gå på bio! Så jag ska köpa med lite gott hem istället! Men något jag gillar med den här dagen är skolmaten. Vi får alltid samma mat den 14 februari. Så idag glömmer jag allt vad nyttigt heter!

mensvärk borde utrotas!

Publicerad 2012-02-13 08:55:38 i Allmänt,

Varför ska något så naturligt som mensvärk förstöra en hel dag? Är det meningen att man ska ligga och vrida sig för att det gör så ont i magen och ryggen och man knappt kan gå? Jäkla mensvärk! Det har förstört hela min måndag! Vi skulle sitta kvar idag i skolan och göra klart ett arbete, men nu får de stackarna i min grupp göra det själva. Känner mig elak.

Så jag tänkte inta liggpostition här idag, men värmedyna på magen. Och lite te, och lite godis. Jag måste ringa samsung support för min mobil håller på med något den inte alls ska göra. Byter bakgrundsbilder och beter sig skumt. Sen tänkte jag plugga inför provet, och äta lite mera godis. Bjuder på en bild på en av bebisarna som kom i veckan sålänge!


Nybackens Karisma!

dolda talanger

Publicerad 2012-02-12 21:44:07 i Allmänt,

Har spenderat de senaste timmarna åt djursjukvårdsprovet. En instuderingsfråga var att placera ut några skelettdelar. Så jag tog till mina ritarkunskaper som egentligen inte finns och ritade ett fint skelett av en hund. Själva teckningen tog nog längre tid att göra än alla frågor tillsammans, haha!

wow

Publicerad 2012-02-12 16:56:58 i Allmänt,

Kom hem från föreläsningen för ett tag sedan. Föreläsaren är helt fantastisk och kan allt! 6 timmar om hästens anatomi varav 3 timmar gick till mag- och tarmsystemet. Komplicerat med attans så intressant! De anställda hade dessutom fått nys om att jag skulle jobba där i sommar och var så glada över det! Åhh vad jag längtar. Det kändes så coolt att gå in genom dörrarna och tänka; det här är min arbetsplats snart. Jag kan inte beskriva min lycka!

När jag kom hem gick jag ut på en promenad i den sista solen för dagen, det var precis på gränsen till plusgrader, så himla skönt! Försöker få tag på mamma för att veta hur det gått på utställningen idag men jag antar att de sitter på årsmötet. Så tråkigt att jag inte kunde vara med på det..
Har gjort kligröt åt alla djuren, bebisarna tyckte det var lite småkonstigt men var roligt att gå i och bli kladdig om tassarna. Sötnosar.

Ikväll är det plugg med mitt hjärta som gäller. Vi kämpar igenom hans matte tillsammans och jag tänkte köpa lite choklad och annat gottis för att göra det hela lite roligare! Om jag hinner ska jag försöka plugga lite djursjukvård också. Ha en bra söndagskväll allihopa!

wow

Publicerad 2012-02-12 16:56:58 i Allmänt,

Kom hem från föreläsningen för ett tag sedan. Föreläsaren är helt fantastisk och kan allt! 6 timmar om hästens anatomi varav 3 timmar gick till mag- och tarmsystemet. Komplicerat med attans så intressant! De anställda hade dessutom fått nys om att jag skulle jobba där i sommar och var så glada över det! Åhh vad jag längtar. Det kändes så coolt att gå in genom dörrarna och tänka; det här är min arbetsplats snart. Jag kan inte beskriva min lycka!

När jag kom hem gick jag ut på en promenad i den sista solen för dagen, det var precis på gränsen till plusgrader, så himla skönt! Försöker få tag på mamma för att veta hur det gått på utställningen idag men jag antar att de sitter på årsmötet. Så tråkigt att jag inte kunde vara med på det..
Har gjort kligröt åt alla djuren, bebisarna tyckte det var lite småkonstigt men var roligt att gå i och bli kladdig om tassarna. Sötnosar.

Ikväll är det plugg med mitt hjärta som gäller. Vi kämpar igenom hans matte tillsammans och jag tänkte köpa lite choklad och annat gottis för att göra det hela lite roligare! Om jag hinner ska jag försöka plugga lite djursjukvård också. Ha en bra söndagskväll allihopa!

föreläsning

Publicerad 2012-02-12 08:41:54 i Allmänt,

Godmorgon! Idag är det dax för föreläsning på Animalen! Den håller på halva dagen och det ska bli väldigt intressant! Hörs senare ikväll :-)

mina fötter

Publicerad 2012-02-11 16:29:45 i Allmänt,

Konstant dans från 11-02 resluterar i onda fötter! Haha folk måste skrattat åt mig när vi gick hem igårkväll, hade så jäkla ont i fötterna! Men det var det värt! Det var en mycket bra kväll igår på ACE med fina människor och mycket skratt, som alltid! strax innan 3 kom vi hem till Lovisa och tog en riktig sovmorgon och en brakfrukost imorse.

Kom hem för ett litet tag sedan. Hade 45 minuter i stan som jag behövde fördriva innan min buss gick så jag gick förbi HM och köpte 2 stycken clutchar (ar/er???) som jag spanat in länge, i två olika färger alltså. Och en klarblå pennkjol men dragkedja. Ska försöka komma ihåg att lägga ut bilder ikväll. Somsagt kom jag hem för ett tag sedan och har tittat på bebisarna som föddes inatt. Nu har vi både Millie och Desideria med små bebisar. Kolla på hemsidan för bilder och info! Det kommer bli fina avelsdjur till salu! ;)

Nu ska jag strax åka med mamma till Maxi och handla middag. Ikväll kommer mitt hjärta hit, vi har inte setts sedan i tisdags, det är nog det längsta på länge! Jag har önskat att vi ska kolla på en riktig tjejfilm, hoppas han går med på det bara...

fredag

Publicerad 2012-02-10 07:55:16 i Allmänt,

Godmorgon! Det var lite av en kaos morgon imorse! Jag sprang runt som en virrig höna och packade ner allt jag behöver till skolan, kvällen och kläder för morgondagen. Sölade lite väl mycket vid frukosten och fick stressa. Då lägger plötsligt min mobil av! Den lever totalt sitt eget liv och jag kan inte göra någonting! Halvspringer till bussen med tung väska och påse, i -17 graders kyla och halvhala skor. När jag kommer fram är busshållsplatsen tom och jag kan inte kolla klockan, för mobilen var av. Tillslut kom iallafall bussen och mobilen återuppstod! Dessutom satt marcus på bussen, så det blev en rätt bra morgon ändå! Nu sitter jag på tåget och pluggar det sista inför provet. Blev förhörd igårkväll och känner mig faktiskt rätt lugn, för en gång skull!

framtiden

Publicerad 2012-02-09 20:51:24 i Allmänt,

Vi har sammanlagt 7 skolveckor kvar innan studenten. Innan gymnasiet är över. Det är praktik, projektredovisning, och andra praktiska moment som ska göras. 7 veckor! Sedan är jag lämnad till världen. Tryggheten i skolan försvinner. Jag måste stå på helt egna ben. Jag har turen att ha jobb de två första månaderna, men sen då? Får jag förlängd tjänst eller kommer jag sitta arbetslös? Kommer jag att komma in på högskolan och fortsätta plugga till hösten eller kommer jag behöva leta gärnet efter jobb? Kommer jag behöva flytta till Skara eller bo kvar hemma? Kommer jag få ett så bra jobb att jag kan försörja mig själv, flytta hemifrån?

Det är lite läskigt det här, men så spännande! Det jag längtar mest till är att bli självständig. Få min egen lägenhet, kunna bestämma helt själv. Kunna gå upp på morgonen och åka till ett jobb. wow.

kanske världens tråkigaste ämne?

Publicerad 2012-02-09 16:04:10 i Allmänt,

Sitter här och pluggar religion. Det kan nog vara det tråkigaste ämnet som finns! Varför ska jag kunna religion för när jag ska jobba på en klinik? Onödigt! Hursomhelst har vi ett prov imorgon så det är bara att plugga till det!

När jag kom hem hade Millie fött sina ungar. Två helt underbara honor. En eng crested pe white. Helt otrolig typ och ögon, samt en self cream med öronveck, men färgen verkar bli jämn så det är lite klurigt med henne..
Det är två stora klumpar, lite trötta är de, men det kan ha varit en lång och jobbig förlossning. På K ska de heta. Funderar på Karisma och någonting mer!

Ikväll är det alltså bara plugg som gäller, men imorgon däremot, då ska vi fira Frida som fyller år! Ingen av oss hade tid när hon fyllde 18 så vi tar igen det iår! Efter skolan åker jag och Lovisa till stan och fixar lite present och såntdära. Jag tänkte också köpa en kjol som jag spanat på, och kan ha på kvällen! Sedan fixar vi oss hos Lovisa, går till Hanna och äter och sedan vidare ut! Det kommer bli en fantastisk kväll!

Men först måste jag plugga..

nyp mig

Publicerad 2012-02-08 23:02:05 i Allmänt,

Efter som Spånga ALLTID ska strula till det blev det strul även idag. Vi skulle få våra studentmössor! Förstå vad vi längtat, men ne, alla klasser utom vi fick för att vi råkade vara på praktik när de andra beställde och vi fick beställa själva i efterhand. Har du lätt att få nervsammanbrott - börja inte på Spånga. Gillar du att bli överraskad och byta lärare stup i kvarten, få massor av inställda lektioner och en sjukanmälan som inte går att komma fram på - då kan du välja Spånga. Nej jag är faktiskt nöjd med linjen jag går. Bara skolan som är lte high chaparall. De senaste veckorna har jag gått och väntat på ett besked. Beskedet fick jag igår, och jag har två månaders vikariat på Animalen! Kliniken där jag hade praktik. Det är så underbart skönt och roligt att ha ett litet jobb efter studenten iallafall! Den här kvällen har jag tränat, tränat och tränat. Först ett urkul danspass. Jag blir så otroligt glad av att dansa! Efter det var det ett konditionspass med styrka och flex. Jag älskar att få göra något igen. Har saknat gymnastiken så! sedan jag kom hem vid 9 har jag inte gjort något annat än att plugga!

kväll

Publicerad 2012-02-07 22:59:19 i Allmänt,

Vilken mysig kväll jag haft! åkte till marcus direkt efter skolan och firade världens bästa david! Släkten var där och vi åt tacos. När de åkte har jag läst på lite till provet imorgon. Jag önskar och tror att jag kan känna mig lugn, men ändå är jag nervös som tusan! Men morgondagen har tre fantastiska saker att bjussa på. Jag tror jag måste fira det med en latte från tindras innan skolan! En av grejerna är dans på kvällen. De två andra tänker jag inte avslöja än! Nu är det sängen son gäller, godnatt!

Godmorgon tisdag!

Publicerad 2012-02-07 07:11:22 i Allmänt,

Det känns som måndag idag, för att jag var ledig igår. Rätt okej! Jag hade tänkt att ta en lång skön morgon idag men av någon anledning ringde inte klockan. Jag vaknar av mig själv och känner att klockan känns mycket. I och försig var et bara en kvart efter att jag skulle gå upp men tänk hur länge jag hade kunnat försova mig!

Men jag fick en lugn morgon ändå och nu sitter jag och äter en riktig brakfrukost! Idag är det rätt mycket att göra, måste plugga på tåget, hr låååånga lektioner och måste plugga på håltimmen. Efter skolan åker jag raka vägen till Marcus där vi ska fira hans bror som fyller 15 år idag!

Ha en bra dag allesammans!

livstecken

Publicerad 2012-02-06 20:18:25 i Allmänt,

Ja hallå ja!

Den här helgen har verkligen varit fullspäckad! Jobbade på skolan både lördag och söndag. Jag var ute i ladan med fåren. Väldigt kallt ute, men jag hade på mit i princip alla kläder jag äger och har. Det var inte så mycket att göra så jag mös mest med lammen och fåren :)

På lördagskvällen åkte jag och Ewe till Lovisa för att ha lite närmare till skolan på morgonen därpå. Vi alla var lite haft döda på kvällen så vi låg och åt godis och kollade lite halvt på melodifestivalen. På söndagen var det dax för ännu en dag. Direkt efter åkte jag och plockade upp mormor för att sedan åka till min kusin Emilia och firade hennes 15årsdag! Därifrån åkte jag direkt till Ewe där vi jobbade på den teoretiska delen på projektarbete t hela kvällen. Idag har vi också jobbat projektarbete fast ute med Allan. Kom hem lagom till middagen och nu är marcus här. Vi båda har lite att plugga men den blir det en lugn kväll!


Ett av lammen och två tackor

helg, eller?

Publicerad 2012-02-03 20:58:27 i Allmänt,

Nu tänkte jag tacka för mig och lägga min i sängen och läsa Se&Hör. I helgen är det jobb på skolan som gäller. 8-15! Ingen helt här inte.. Tar bilen upp med ewe imorgon och vi ska köpa frukost på vägen enligt traditionen ;) På kvällen sover vi hos Lovisa, som bor nära skolan och jobbar också på skolan i helgen. Direkt efter jag slutar på söndag ska jag åka till kusin Emilia och fira henne på 15 årsdagen. Därefter fortsätter jag direkt till Ewe och sover där, för att jobba projektarbete hela måndagen. Sova och andas tar vi nån annan gång!

min min bara min

Publicerad 2012-02-03 19:33:58 i Allmänt,

Ni vet sån där spontanshopping? Det är nog det som är den bästa shoppingen! Jag spontanshoppade iallfall den här för 128 kronor! Den var nedsatt 60% och dessutom hade jag 50 kronor ytterligare rabatt. Tycker färgen är alldeles underbar!

!

Publicerad 2012-02-03 15:23:54 i Allmänt,

Åh tänk om man kunde bifoga en lukt i bloggen. Jag gör just nu lasange som jag ska ha i matlåda i helgen när jag ska jobba på skolan. Den börjar bli klar i ugnen och luktar heeelt gaaalet gott! Det är nästan så jag måste provsmaka den lite idag!

helg!

Publicerad 2012-02-03 13:33:01 i Allmänt,

Det blev ingen skola idag! Redan när jag kom in till stan och skulle sätta mig på tåget hörde jag att tågen inte gick enda upp. Men tänkte att jag fåt väl traggla mig igenom smeten med ersättningsbussar och så. MEN när jag klev av i Stockholm Södra och mötte upp ewe tog vi tunnelbanan till T-centralen. Men där var det HELT KAOS och strömavbrott så inga tåg gick överhuvud taget. Så vi bestämde oss snabbt för att vända hem igen. Vi skulle aldrig hinna upp till skolan på de få lektioner vi hade idag.

Så vi vände somsagt tillbaka till Södertälje där jag klippte mig, åt lunch, köpte nagellack och spraybalsam till håret. Jag har blivit så otroligt lat att jag nästan aldrig orkar använda balsam när jag duschar längre. Men jag ser att håret tar stryk av det. Så nu ska jag göra inpackning en gång i veckan och använda balsamsprayen varje dag.

I eftermiddag ska jag ha ett telefonsamtal som kan betyda ett enormt lyft för petklass. För er som nu är marsvinsmänniskor..Mer om det när det är klappat och klart!

Det kanske också blir ett pass på friskis med syster ikväll också ♥

godnatt

Publicerad 2012-02-02 21:11:57 i Allmänt,

Åh vad jag har längtat efter min säng idag! Hade helst lagt mig och sovit redan när jag kom hem! Kom precis hem från spelningen, dom är duktiga dom där grabbarna! Nu har jag precis gjort mig iordning och tänker sova, även fast klockan är lite! Imorgon är en kort skoldag och på eftermiddagen tänkte jag gå och klippa mig och kanske shoppa lite!

torsdag

Publicerad 2012-02-02 15:38:33 i Allmänt,

Jag hade ju tänkt att gå ut och gå när jag slutade men det är som nordpolen utomhus! Så det kändes såå mycket skönare att dricka te inne i värmen. Sedan jag kom hem har jag suttit här framför datorn och fixat lite nödvändigheter. Betalat mobilräkning och såntdär tråkigt.

Ikväll har marcus spelning med hans band inne i stan, som jag tänkte åka in och titta på!

träningsvärken och jag

Publicerad 2012-02-02 08:43:23 i Allmänt,

Godmorgon alla fina!

Nu är träningsvärken och jag redo för att ta oss till skolan för en endaste lektion. Det tar emot en aning kan jag säga, speciellt när det är lagt för tågförseningar..

Men jag ska inte klaga, slutar faktiskt 12! Då ska jag hem, ta en promenad och sitta i solen tänkte jag! Tänkte nog ta en plugg fri kväll ikväll. Men frågan är vad jag ska göra då?

bra dag

Publicerad 2012-02-01 22:14:30 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag! Jag har hunnit med massor! Två lektioner var inställda så dagen blev mycket kortare än plnerat. Efter skolan mötte jag upp marcus i stan för att köpa present åt hans bror och lite bra att ha till mig, såsom hårsnoddar och klädrulle. Efter stan åkte jag hem och pluggade det sista på uppgiften och skickade in den. Hann med en marsvinsköpare där också. Vid halv sju följde jag med sara på ett danspass på friskis som var helt galet kul! Imorgon kommer jag ha en sjuk träningsvärk. Efter träningen tog jag en lång skön dusch och städade äntligen mitt rum och bäddade rent sängen. Nu är jag dödstrött och ser fram emot sovmorgonen imorgon!

goooodmorgon!

Publicerad 2012-02-01 09:08:56 i Allmänt,

Jag förstår inte varför jag ska vara så sjukt trött på mornarna!! Jag sitter som en zombie på tåget. Idag får jag tillbaka mitt rum. Ni anar inte hur skönt det kommer att vara! Det första jag ska göra är att städa! Först efter att ha bott i marcus kaos i en vecka och sen har sara rört till det fullständigt. Jaaa jag är pedant. Idag visade det sig bli en rätt kort skoldag då en lärare är sjuk. Från 9:30-13:30. Efter skolan ska jag möta upp marcus och handla present åt hans bror. Ikväll ska jag antingen dansa med sara eller kolla film med marcus :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela