mariauusimaki

Lite vårkänslor

Publicerad 2014-02-05 22:17:33 i Allmänt,

Idag innan jobbet var jag ner på stan för att hämta ut några paket. Det kändes nästan som vår i luften! Trots att det är mulet. Jag lät vinterjackan hänga kvar på galjen och tog min lite tjockare vårjacka istället, men en stor halsduk. Jag älskar den dagen då man kan ta på sig tunna jackor och skor, man känner sig så lätt!
Var tvungen att fota barmarken!


På stan råkade jag halka in på Lindex. Deras kollektion Holly & Whyte är så fin, skulle kunna köpa nästan allt! Vanligtvis är jag ganska feg att använda färgglada kläder, men de här kläderna känns liksom jag trots färger!
Tror att jag måste ta en shoppingrunda där snart...

Nu är det dax för sängen, imorgon är det födelsedagskalas på kvällen!


Godmorgon!

Publicerad 2014-02-05 07:51:44 i Allmänt,

Ännu en dag med kvällsjobb! Det kommer bli tufft att gå upp tidigt imorgon bitti! 

Nu har jag precis klivit upp och sitter här med min tekopp. Känner av halsen lite, det liksom värker i den! Inte sveda eller stickande, utan värker! Tog lite extra honung i så hoppas jag att det blir bättre. 
När jag ätit frukost tänkte jag ta och träna lite här hemma, men lär ta det lite lungt med tanken på halsen :)
Det börjar bli ljust nu på morgnarna! Och min tulipan på bordet är mer än vissen...

Dax att sova

Publicerad 2014-02-04 22:17:55 i Allmänt,

Jag har verkligen fått en skön start den här veckan! Ledig igår, och börja 12 idag! Jag hann med riktigt mycket på förmiddagen idag. Först en ordentlig lång frukost framför nyhetsmorgon, sen göra iordning mig någorlunda och ut i rusket på en timmas promenad. Sedan förbi pappa på hans jobb för en fika och lite världens-bästa-pappa-snack. Vidare till Elgiganten för att köpa en elvisp (är i full gång att planera mitt födelsedagsfika om 2,5 månad...). På Elgiganten råkade jag ramla över ett hejdundrans bra erbjudande på en kapselmaskin! Sen var det dax för jobb, vars jag kom hem från nyss. Har just ätit lite fruktsallad och är redo för en fullspäckad dag imorgon med!

Gofika hos pappa, jag hann äta upp kakan innan chokladen svalnat så den var drickbar...

Det här med att bara titta...

Publicerad 2014-02-03 16:26:18 i Allmänt,

...och inte shoppa, det funkar väldigt sällan! Idag, efter min hejdundrans hurtiga och supersnabba promenad, svirade jag om och gick ner på stan. Det enda jag skulle köpa var ett par varma sulor till mina boots. 

Men jag kom hem med en klänning, en tröja, ljus och nyponskal. Nyponskalen ska tydligen vara goda att ha i gröten och är en riktig C-vitaminboost! Recention kommer imorgon!

Nu ska jag strax svira om i nya träningskläder då Marcus nog slagit i huvudet för han vill ut och gå!


Aloe Vera

Publicerad 2014-02-03 10:11:32 i Allmänt,

Sedan 5 veckor har jag druckit Aloevera från Forever Living varje morgon. Än så länge vet jag inte om det gjort någon större skillnad, men än att jag inte är lika sötsugen och kanske ballongmagen har minskat lite. Men de säger att man ska prova minst 3 månader för att få full effekt. 

Såhär säger iallafall Forever Living om deras produkter;
En daglig dos av Aloe vera håller magens slemhinna i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från maten och motverkar sur miljö i magen. Att Aloe vera också är bra för huden är känt sedan många år.

Jag fortsätter mina huttar varje morgon!



En ledig dag

Publicerad 2014-02-03 08:01:27 i Allmänt,

Godmorgon!

Idag är jag ledig eftersom jag jobbade i lördags. Jag gillar att gå upp tidigt ändå och titta på nyhetsmorgon och dricka te! Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra för frukost..

När jag ätit blir det en hurtig promenad till Ica Maxi för att handla lite allt möjligt!


Bananpannkakor

Publicerad 2014-02-02 14:40:11 i Allmänt,

Vi har som en mysig rutin att äta lyxfrukostar på helgerna. Oftast blir det bananpannkakor som vi båda älskar! Plättlätt!

Ingredienser:

Resultat:

Det är bara att blanda ägg, banan och en skvätt av något blött. Idagblev det havredryck, men det går precis lika bra med mjölk! Jag körde allt i mixern, sen stekte jag i kokosolja :)

Och jaaa vi tog glass till! Och massvis av bär såklart! Och lite honung och riven choklad ;)

Söndag

Publicerad 2014-02-02 10:42:34 i Allmänt,

Av någon anledning känner jag att rubriken på söndagar alltid blir söndag. Har man kanske extra dålig fantasi på söndagsmornar? Haha

Idag unnade jag mig iallafall en skön sovmorgon. Igårkväll var vi ute och träffade några kompisar, och kom hem rätt sent. Eftersom jag jobbade igår var jag ännu tröttare!

Nu har jag just klivit upp, gjort mig en stor kopp te och tänt alla ljus vi har här hemma!

Den här söndagen bjuder på tvätt om någon timme, söndagsmiddag hos marcus föräldrar och sen lite puss och gos med min hjärtis som jag saknar så. En härlig söndag helt enkelt!
Observera min tassel! Haha undra om det är något med Marior....

Ljuskoppar från Jotex. Vas från Knorkan. Älskar den här kombon!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela