mariauusimaki

tisdag

Publicerad 2011-11-29 20:38:35 i Allmänt,

Jag blir mer och mer ledsen över för varj dag som går att praktiken är över om 3 dagar...Jag vill ju vara kvar där föralltid!! Idag har jag varit mycket på lab och gjort olika prover, men också med veterinären på rummen. Någon träning blev det inte för halva södertälje hade tänkt och träna, och jag har ingen lust att stå och köa. Så jag skrev klart min skoluppgift istället! Får se om jag hinner på torsdag efter fikan med jenifer. Imorgon kommer marcus och möter mig när jag slutar och då ska vi åka och se breaking dawn! Jag längtar! På kvällen blir det mys hos marcus :-)

dejt

Publicerad 2011-11-28 21:25:18 i Allmänt,

Efter att ha dejtat Microsoft Word i ett par timmar börjar jag bli klar. Har en uppgift där jag noggrant ska beskriva ett djur med dess sjukdom, men det är så svårt att komma ihåg allt! Ska försöka vara noga med att komma ihåg allt som händer med en patient imorgon för att kunna skriva klart arbetet.

Någon träning blev det inte ikväll för jag har en sån jävulsk träningsverk i rygg och rumpa, så jag åt lite tårta på praktiken istället! Inte så svårt val direkt ;) Men imorgon så!

Nu tänkte jag ta och byta till myskläder och ligga i sängen och dricka te och äta pepparkakor!

måndag

Publicerad 2011-11-28 07:11:37 i Allmänt,

Godmorgon!

Tog en lika lugn och skön morgon idag som i fredags! Det känns jobbigare just när man går upp men sen är det såå mycket skönare. Nu är det sista måndagen på praktiken, sista veckan. Känns lite tråkigt faktiskt.

Ikväll tänkte jag ta och träna lite sen fortsätta på lite skolarbeten!

happy

Publicerad 2011-11-27 20:52:57 i Allmänt,

Ibland får jag sånna lyckorus att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag har lust att bara krama sönder hela familjen, pussa ihjäl marcus och bjuda hit alla mina vänner! De kommer helt plötsligt, men oftast av en liten händelse. Just den här händelsen var när jag såg min telefonräkning som tillskillnad från föregående räkningar inte var som ett grovt rån.

Jag lyssnar på julmusik, glad julmusik och försöker få marcus att komma hit! Önskar att man kunde lägga ut lite lycka här i bloggen och dela med sig av!

Jenifer fick ta del av mitt lyckorus "en fika är absolut nödvändigt den här veckan!!!!" åh min fina vän ♥

victorious

Publicerad 2011-11-27 18:53:46 i Allmänt,

Vilken mysdag det har varit idag! Jag har varit hem till marcus på mat och fika. Inget ovanligt iochförsig men ;)

Framåt kvällen åkte jag in för att träna och var helt död när jag var klar! Hade jag inte känt att jag var slutkörd efter träningarna skulle jag aldrig fortsätta. Men det är en rätt skön känsla att vara sådär slut faktiskt! Brevid Friskis ligger ett stort konditori som det alltid luktar nybakt ifrån. Och jag, som är sveriges största fikoman har lyckats hålla mig varje gång från att gå in och köpa gottis. Bara det är en seger i sig tycker jag!

Nu har jag just ätit världens godaste middag som mamma gjort, en rätt som hon testade för första gången och jag hoppas verkligen inte att det var sista. En dusch sitter fint nu, sen kan jag inte stå emot glögg och pepparkakor med ädelost. Juste..plugg var det också..

första advent

Publicerad 2011-11-27 11:53:32 i Allmänt,

Gårdagskvällen var mycket trevlig! Somsagt började vi med att lyssna på marcus vänner när de hade spelning och sedan gick vi till olareys där vi mötte upp en gammal vän till marcus som också jobbar på min praktikplats! Fick höra så mycket fint av henne som hennes kollegor tyckte om mig att jag blev alldeles rörd!

Den här söndagen har lite plugg att erbjuda! Jag har en rapport om praktiken som jag ska göra till nästa vecka, lite projektarbete behöver skrivas och jag ska kolla över vad det är jag har prov på när vi kommer tillbaka till skolan.

Egentligen har jag bara lust till att äta pepparkakor med ädelost och dricka glögg!

kvällsroligheter

Publicerad 2011-11-26 18:37:42 i Allmänt,

Om någon timme är det dax för mig att svida om från myskläderna! Ett par vänner (som först och främst är marcus vänner) har spelning på en bar i stan som vi ska in på. När det har spelat tänkte vi gå vidare till O´lareys där vi möter upp några fler :) Spontant och alldeles underbart!

En gammal bild men det här är vad jag tänker köra på ikväll! Så nu ska jag försöka måla mina skabbiga naglar!

jag trodde det värsta var över

Publicerad 2011-11-26 16:33:46 i Allmänt,

Allting var bra, allting var glömt trodde jag. Istället för att le och känna mig varm i hela kroppen av julstämning och julmusik rinner det tårar. Julen blir aldrig som förr.

Jag minns allt morfar sa och gjorde varje dag som jag var på sjukhuset hos honom. Döden är en hemsk sak, speciellt när det inte går snabbt och enkelt till. Varje gång jag kommer och tänka på honom hör jag mitt skrik när jag fick höra att han var död. Kom tillbaka till mig morfar...♥

godmorgon!

Publicerad 2011-11-26 10:50:37 i Allmänt,

Godmorgon på er!

Har sovit så gott inatt, Kajsa har jamat när hon tycker att det var för länge sen jag kliade på henne hela natten. Söten.
Imorse hade jag en sån härlig känsla när jag vaknade. Det mesta adventspyntet var uppe och mamma satt och lyssnade på julmusik. Men när jag stog framför spegeln och tvättade händerna kändes det som dagen efter studenten! Inte för att jag vet hur den känslan känns på riktigt men att stå där, arbetslös och har världen i sina egna händer! Men sen när jag drack mitt lussebullete kändes det tryggt med ett halvår kvar!

Idag ska jag till ewe och träna lite med AllanBrallan. Jag tänkte ta med mig lite glögg och pepparkakor så vi kan umgås lite. Vi har ju inte setts på 3 veckor!

wonderful day

Publicerad 2011-11-25 21:34:14 i Allmänt,

Jag har haft en sån underbart bra dag idag! Jag ska börja varje dag med en sån här lugn och härlig morgon! Det har carit en toppendag på praktiken där jag lärt mig och fått göra massor! Inte ens att spolarvätskan var slut när jag behövde den som mest kunde sänka mitt humör! Ikväll har jag det bara tagit det lugnt efter ett brakarträningspass och nu tänkte jag sitta lite på mitt adventsmysiga rum :-)

myspys

Publicerad 2011-11-25 06:57:55 i Allmänt,

Idag tar jag igen alla mornar jag behövt stressa! Efter en evighet i garderoben och försökt välja kläder slutade det med velourdressen..Jag tror jag aldrig gått utanför huset, förutom till affärn, med velourdressen på. Men det är nog det skönaste man kan ha på sig!

Har hunnit med en lång varm dusch och matad djuren i lugn och ro. Vi har hämtat ett nytt lass med hö som är så grönt och fint. Djuren fullkomligt älskar det!

Nu sitter jag och dricker te, hoppar frukosten idag för det är alltid en hejdundrans fredagsfika på praktiken, med färskt bröd och goda pålägg. Äter man både frukost och fika är jag inte ens hungrig till lunch men äter ändå det för att det är så gott med mat..Ikväll ska jag som sagt träna sen såg jag att rummet behövde sig en dejt med dammsugaren. Kanske ska ta och göra en storstädning inför jul!

love

Publicerad 2011-11-24 20:15:10 i Allmänt,

Det blev en halvt panikartad morgon imorse. Jag hade ställt min klocka fel så den ringde inte. Som tur var vaknade marcus till och kollade på klockan och skrek ut att vi har 20 minuter på oss. Jag som ställt klockan till en lång och lugn morgon...

Annars har det varit en mycket bra dag på praktiken. Imorgon är det fredag och sen är det min sista vecka. Lite tråkigt måste jag säga..Men jag har veterinärboden att se framemot på jullovet! Jag ska skicka en julklapp till dem, bara för att de är så underbara som låter mig vara där. Nu när jag tillochmed lärt mig lägga permanentkanyler kan jag vara till lite nytta också ;)

Egentligen skulle jag träna idag men hade verkligen om möjligt mindre motivation än de andra dagarna till det. Så imorgon tänkte jag ta ett brakarträningspass!

Nu ser sängen inbjudande ut tillsammans med en kopp lussebullete och katten. Hur älskvärd kombo är inte det!?

tisdag

Publicerad 2011-11-22 18:05:27 i Allmänt,

Kom hem för ett litet tag sen. Det känns som om det var evigheter sen jag var hemma, har varit hos marcus så mycket. Men ikväll har jag en hemmakväll och har inte särskillt planerat förutom att äta och städa lite marsvinsburar.

Idag köpte jag en tandborste till kajsa som jag ska försöka lura i henne att det är det roligaste hon varit med om. Får se om honn går med på det! Hon har faktiskt jättefina tänder men hon börjar ändå bli 12 år och det vore trist om hon får tandsten och behövs sövas.

Igår var jag och marcus hos rebecca och åt middag och myste framför finalen av ensam mamma söker! Hon hade lagat jättegod pasta carbonara och hade saffransbullar! En riktig myskväll var det!

mitt hjärta och jag

Publicerad 2011-11-20 22:41:29 i Allmänt,

Vi har precis kollat klart sista släppta filmen av twilligt, så nu är jag redo för bion! Men jag måste vänta tills studiebidraget landar på kontot..

Jag och marcus har haft kanske världens mysigaste och bästa dag idag, bara gjort ingenting! Glott på (bra) film och druckit julmust!

Nu är det dax för sängen och ladda för morgondagen, som kommer bli superhärlig!

mitt hjärta och jag

Publicerad 2011-11-20 22:41:28 i Allmänt,

Vi har precis kollat klart sista släppta filmen av twilligt, så nu är jag redo för bion! Men jag måste vänta tills studiebidraget landar på kontot..

Jag och marcus har haft kanske världens mysigaste och bästa dag idag, bara gjort ingenting! Glott på (bra) film och druckit julmust!

Nu är det dax för sängen och ladda för morgondagen, som kommer bli superhärlig!

en kärlek för 195 kronor

Publicerad 2011-11-20 17:18:25 i Allmänt,

Igår på marknaden hittade jag ju som sagt en gotlandsring. Tycker de är såå fina! Men jag tycker att jag har extremt fula händer så det är inte många ringar som blir fina på mig, men jag börjar trivas med den på mitt finger nu. Sen ser fingrarna så knubbiga ut nu också när jag måste ha korta naglar, när praktiken är slut ska jag vårda mina naglar som mitt eget barn! Haha..

söndag

Publicerad 2011-11-20 16:15:30 i Allmänt,

Ibland är söndagar bara för härliga! Det blev världens sovmorgon och vi åt inte frukost förän halv 2, samtidigt som vi kollade på New Moon! Jag insåg att jag borde nog byta om ifrån morgonrocken när det började bli mörkt ute..

Några större planer har inte kvällen att erbjuda, jag ska pallra mig ut på en promenad tänkte jag. Och skälla på mig själv för att jag inte åkte och tränade i helgen, men det får bli imorgon istället! Är på en ny avdelning på kliniken imorgon och jag ser verkligen fram emot det! När jag slutar tänkte jag åka in och träna och sen ska marcus syster bjuda på middag. Ska bli kul att se hur hon fått det i lägenheten!

Nu ska jag fortsätta ha en underbar slöar dag!



mina fina tjejor

Publicerad 2011-11-20 01:49:51 i Allmänt,

Kom hem för ett tag sedan. Det blev en rätt tidig kväll men med en lite mindre bra dj så gjorde det nog inte så mycket. dåliga låtar att dansa till..Nu väntar ett marathon av twilightfilmerna för att uppdateras lite inför breaking dawn till veckan. Morgondagens planer har blivit avbokade så det blir en sovmorgon och en promenad om det är soligt :-)

ready for a girls night out

Publicerad 2011-11-19 20:26:37 i Allmänt,

Taxinge julmarknad var som vanligt i klass av det mysigaste. Det blev årets första brända mandlar som alltid! Och de är lika goda varje gång! Köpte också en Gotlandsring som jag ångrade så i somras att jag inte köpte, men nu är den min! Och jag hittade en som passade på mina knubbisfingrar. Hur går man ner i vikt på fingrarna?
Släpptes av hos marcus efter marknaden och vi har ätit middag och sjungit till Darin medans jag gjort mig iordning för kvällen med Jenifer och Josefina. Har mitt halvnya linne på mig från vila med en dragkedja längst hela ryggen, love it!

julmarknad

Publicerad 2011-11-19 12:14:07 i Allmänt,

Idag är det dax för den årliga julmarknaden på Taxinge slott! Trots att det känns som vår ute så måste jag ändå gå på julmarknaden varje vinter. Kanske det blir lite mer julkänsla efter det :)

Efter julmarknaden ska jag till mitt hjärta och kramas. Senare under kvällen kommer några dit och sen åker vi vidare mot krogen :)

Nu måste jag fixa mina naglar, de ser ut som rishögar efter att jag tvättar och spritar händerna 1000 gånger om dagen!

te diet?

Publicerad 2011-11-17 20:44:06 i Allmänt,

Som jag skrev häromdagen så har jag tagit tummen ur arslet och köpt ett gymkort. Sanningen är att jag tycker det är dötråkigt att träna. Skulle hällre stå rätt uppochner den tiden istället för att träna. MEN, jag blir nog tacksam framöver.

Som vanligt har det varit en bra dag på praktiken idag, jag har lärt mig att sätta permanentkanyler! Men jädrans vad knepigt det är.. Efter praktiken åkte jag hem till marcus och vi lagade middag och sen for jag in och tränade och han repade. Jag använde inte riktigt huvudet som åt innan träning så jag kunde inte hålla på så länge innan jag dog av mitt håll, så jag åkte hem och tog en lång skön dusch och har gjort den störta koppen te.

Tänk om det fanns en te diet. Så jag slapp träna, utan kunde bara dricka te istället? Kanske om man värmer alla tusentals måltidsersättningar som finns?

Imorgon är det sista dagen på operation och vårdavdelningen. Nästa vecka och veckan efter det är det röntgen och rummen!

underbart kan bli underbarare

Publicerad 2011-11-16 18:10:42 i Allmänt,

Kom precis hem från praktiken och sitter avdankad i soffan med en kopp te. Dagarna är så roliga och lärorika att mitt huvud är sprängfyllt av nya grejer varje kväll.

Som jag nämnde i morse har jag sjuttioelva saker inplanerade till helgen. På fredagskväll - umgås med vänner hos marcus. Lördag - julmarknad och en vända på krogen. Söndag - styrelsemöte. Ett projektarbetspass ska läggas in någon av dagarna och en halvdagsföreläsning på praktiken likaså. Föreläsningen är jag överlycklig att få gå på, att det dessutom är med en av mina lärare gör ju inte saken värre ;) Men som tur i turen är den flyttad ett par veckor! Annars hade jag nog fått varit vaken dygnet runt för att hinna med allt jag vill och måste!

Nu är det strax dax för middag och sen ska jag ta igen avsnittet av ensam mamma söker som jag missade i måndags!

ilandsproblem

Publicerad 2011-11-16 07:30:22 i Allmänt,

Godmorgon! Jag sitter i en lite halvjobbig situation..mjölken är slut och te utan mjölk är äckligt! För det första får jag dötid som jag annars sitter och dricker min kopp te på. Och för det andra så är te gott. Tur att det är nära till praktilen och teet! Ikväll har jag inga större planer..tänkte försöka få ihop min helg litegrann som är fylld med sjuttioelvatusen grejer! Men bara roliga grejer! Nä nu måste jag pysa iväg, ha en bra dag!

tisdag

Publicerad 2011-11-15 19:59:55 i Allmänt,

Det är hektiska dagar här. Men så roliga! Igår röjde jag och marcus i hans rum då han flyttade sina trummor till ett annat rum. Det tog flera timmar och båda föll platt på sängen sen. Men fint blev det! Inatt sov jag så otroligt gott att jag tror att jag aldrig sovit bättre, helt fantastiskt. En bra dag på praktiken som följdes av träning på friskis. Nu ligger vi och glor på tv och äter choklad, världens bästa marcus.

toppensöndag

Publicerad 2011-11-13 18:02:07 i Allmänt,

Vilken bra söndag! Började som sagt med att träna på förmiddagen. Nu ska jag bannemig komma igång med det där! Lämnade några CV också och på ett av ställena lät det väldigt lovande! Håller alla tummar jag har!

Sedan var det en som alltid trevlig middag hos marcus farmor och farfar. Kom hem för ett tag sedan och har klippt alla marsvinsklor. Såg att Desideria knäckt sin ena bakklo, det blödde rejält men såg rätt nygjort ut. Har haft ett tryck på det ett tag och avvaktar och ser om det ger sig, annars får jag börja tänka om..

Snart kommer en familj och köper Izadora. Det är en tjej som ska ha henne och hon kommer få världens bästa hem, dessutom har de börjat ställa ut så jag kommer nog få se lillskrutten på utställningar framöver!

en bra kväll

Publicerad 2011-11-12 22:12:05 i Allmänt,

Det blev inget häng med tjejerna men vi laddar för en girlsnight nästa helg istället! Men jag har haft en riktigt skön slapparkväll, det behövdes verkligen efter den här veckan! Jag lurade med marcus ut på en promenad och han kunde slita sig från hans spel några minuter. Det blev iallafall en 45minuters promenad! I veckan köpte jag ett träningskort, så imorgon tänkte jag ta och åka in och träna på förmiddagen. Efter drt tänkte jag åka ner på stan och lämna lite CV. Sen blir det fika hos marcus farmor och farfar. På kvällen kommer det en familj och ska köpa Izadora :-) Nu blit det tedax!

jag vill också

Publicerad 2011-11-12 16:19:02 i Allmänt,

Hela dagen idag har jag hjälpt marcus syster att flytta. Trots att vi bara bar de "lätta" kartongerna har jag gjort veckans träningspass! Det var en supermysig lägenhet och det kommer bli så fint tror jag. När vi höll på att packa upp och Rebecca studdsade runt av lycka vill jag också flytta! Jag kom hem och sa det "ja du är ju myndig" sa mamma. "men hur ska du ha råd med allt??". Jag måste skaffa mig ett jobb! Lämnade CV på en icabutik här hemma förra veckan men tänkte lämna på ett café. Kanske imorgon redan! Sen bönar jag och ber om att min praktikplats är nöjd med mig och behöver en djurvårdare.

Kom hem för ett tag sedan och har bara ätit ölkorv och druckit te sedan dess. Har tänkt att städa mitt rum för att försöka dämpa mitt lägenhetsköpsug en aning ;)

Känner för en kväll med vännerna ikväll, ska försöka fixa något!


drömmar kan man ju ha..

verkligheten

Publicerad 2011-11-10 20:18:06 i Allmänt,

Idag har jag känt att jag lever. Försov mig och var trött som ett as, hektiskt dag på kliniken där jag varit med om verkligheten med yrket, pajat däcket på bilen så allt flög åt olika håll och skruit mig i fingret.

Nu ska jag dricka te och sen sova. Imorgon tänker jag äta thaimat till lunch!

Men ändå en mycket bra dag, lär mig nytt varenda sekund!

äntligen lite kallt!

Publicerad 2011-11-09 07:10:29 i Allmänt,

Vaknade upp imorse och termometern visade minusgrader. Avskyr när det är sådär halvkallt ute, det är varken varmt eller kallt. Men idag så! Det ligger iochförsig på nollan men.

Igår råkade jag somna med min lampa brevid sängen tänd, men det var faktiskt rätt skönt imorse, att vakna i ett ljust rum!

Nu är det strax dags för en till dag på kliniken, från 8-17! Sen kommer marcus hit! :)

godmorgon

Publicerad 2011-11-08 07:09:52 i Allmänt,

Usch vad jag hade svårt att sova igår, det var så mycket intryck att ta in! Men nu har jag sovit i ett par timmar iallafall och är redo för en ny dag! Tog precis fram kyckling ur frysen för att göra en riktigt smarrig matlåda till morgondagen! Vi har blåmögelost och bacon hemma..ja ni förstår? ;)

Jobbar som igår till 5 men då ni, då ska jag göra något som man inte förväntar sig mig göra! ;)

Nu är det dax att fylla på tekoppen!

första dagen på praktiken

Publicerad 2011-11-07 19:57:21 i Allmänt,

Hemma efter första dagen på min långa klinikpraktik, på Animalen. Jag är jättenöjd! Det är mycket större än på Veterinärboden men jag känner verkligen att jag har haft Veterinärboden till fördel. Annars hade jag kommit dit och varit helt vilsen. Det ska bli kul att vara där i 1 månad!

Efter "jobbet" kände jag att en fika med Jenifer låg på sin plats. Vi fikade tills de stängde och det var som vanligt något av det bästa ;)

Nu har jag precis duschat och sitter och slappar lite, det blir en tidig kväll ikväll, är så trött av alla intryck!

det är så nära...

Publicerad 2011-11-06 18:53:53 i Allmänt,

Studenten är kuslig nära. Diskussionerna om teman på studentskivan är heta. Vad ska vi hyra in, är det för dyrt, hur många biljetter ska vi sälja. Men det viktigaste: vad ska jag ha på mig!?

Under kvällen har jag suttit och drömt mig bort på nelly.com och hittade en gudomlig vit klänning som jag klickade hem. Nu har jag iallfall en klänning som jag kan tänka mig ha, utifall jag inte skulle hitta någon perfekt klänning i paniken innan studenten. Jag längtar så! Jag ska fixa naglarna i Eskilstuna innan, fixa håret hos frisören...

Dessutom måste jag vänta enda tills våren för att se hur min studentmössa ser ut!

Två söndagar på en helg

Publicerad 2011-11-06 12:59:13 i Allmänt,

Igår var det något knäppt, jag var stensäker på att det var söndag när jag vaknade och hade den där söndagskänslan hela morgonen. Och ewe och lovisa hade känt likadant. Skumt. Hela dagen igår kändes som söndag när vi bara mös runt hemma hos fina ewe. På kvällen var jag ju på bio med marcus, då kändes det som lördag!

Men idag är det söndag på riktigt och jag har den där mysiga söndagskänslan idag igen! Vi har precis ätit en lång och sen frukost och har hela köket fullt med tända ljus. Marcus springer runt som en tok och har fått för sig att sälja allt han äger och har på blocket.

Nu ska jag fylla på min kopp te och fortsätta vara lycklig ♥


Min stickade tröja jag köpte igår, i verkligheten är den riktigt mossgrön. Och så mysig!!
Från Veromoda

myslördag

Publicerad 2011-11-05 20:56:09 i Allmänt,

Det blev stan som vann mot att ligga kvar i sängen. Och det är jag glad för! Åkte därifrån med en ny grön stickad tröja och en jacka. Sedan åkte jag och en säck fodermorötter mot ewe där vi jobbade lite projektarbete. Men det började bli så mörkt och Allan blev rädd så vi beställde hem mat istället! Nu har jag precis bytt om och ska på bio med marcus. In time ska vi se :-)

lördag

Publicerad 2011-11-05 11:49:04 i Allmänt,

Hela morgonen har jag gått och trott att det var söndag, men det är ju lördag! Kvällen igår var trevlig, vi satt på o'lareys ett tag och sen röstade majoriteten att gå till ett rockställe. Men det var trevligt endå! När jag skulle ta bussen hem gick de ut på dansgolvet. Jag hade gärna dansat natten lång men så är det när sista bussen hem går 12 och nästa går 07! Idag har vi lite projektarbete inplanerat. Vid 3 ska jag vara hos ewe men innan det funderar jag på om jag ska åka in till stan och strosa. Tror det är gratis parkering eftersom det är röd dag! ;-)

man kan säga att jag är dödstrött

Publicerad 2011-11-04 14:48:42 i Allmänt,

Jag är så jäkla trött! Skulle kunna sova i ett år! Det är en kort dag på fredagar så jag har varit hemma ett bra tag. Har som vanligt lärt mig massor och trivs mer och mer för varje gång jag är där. Nu får jag vänta tills nästa lov då jag kan komma tillbaka. Det är så himla snällt att jag får vara där när jag vill! 

Det verkar inte bli någon riktig utgång ikväll eftersom alla bangar ur! Men jag hoppas att vi kan träffas i stan och umgås ett tag iallafall! Jag saknar min Jenifer, tur att hon fortfarande är med på att träffas ikväll iallafall! Sebbe är hemma från Sundsvall över lovet så han måste vara med ikväll.

Nu ska jag dricka mitt te som jag precis gjorde sen finns det risk att jag somnar med datorn på magen!

movietime

Publicerad 2011-11-03 22:29:27 i Allmänt,

Kom hem från firandet alldeles nyss. Nu har jag duschat och ligger proppmätt på soffan. Jag och marcus ska kolla på en film och tjyvstarta med julmust.....jag som brukar hålla så bra på det där!! Imorgon ska jag till Veterinärboden igen och vara där hela dagen. Det finns inget underbarare! På kvällen blir det utgång!

torsdag

Publicerad 2011-11-03 11:47:34 i Allmänt,

Igår var jag ju till ewe och jobbade lite med projektarbetet. Men allan var lite halt så vi fick ändra planerna lite och göra lite lugnare övningar! Men vi blev glatt överraskade av hans reaktioner! Nu känns det som om vi äntligen är igång med arbetet och det kommer bli så kul! Eventuellt ska vi träffas till helgen också.

Det var också tänkt att jag och marcus skulle gå på bio igårkväll men jag var så sjukt trött att jag bara skulle vara dåligt och tråkigt sällskap. Så vi åkte och hyrde en film istället. Trust, mycket bra men hemsk!

Nu ska vi ta och göra oss iordning och vidare till öppethus och firande!

jag har bestämt mig

Publicerad 2011-11-02 11:30:21 i Allmänt,

Godmorgon på er!

Undra om man verkligen kan sova ikapp timmar man missat under en lång period? Isåfall är det vad jag gör! Har sovit nästan 12 timmar två nätter i rad nu och ändå är jag trött när jag vaknar!

Nu har jag precis ätit frukost och fixat lite med petklassmailen som verkar strula, den fungerar fortfarande inte så än så länge får jag använda min vanliga mail! Det känns verkligen kul att ha fått det här ansvaret! Till en början ska en hel del grejer uppdateras men sen tänkte jag spåna idéer om att lyfta upp petklassen. Har ni några förslag, säg gärna till!

Idag är det jobba-med-projektet dag med ewe och lovisa. Alldeles strax ska jag börja göra mig iordning och åka ut till ewe och hästen Allan. Tänkte lägga ut våran projektbeskrivning någongång så ni förstår vad det är jag håller på med!

Innan jag åker till Ewe ska jag göra något stort som jag gått och funderat på läääänge. Jag ska lämna ett CV! Jag vet att jag har långa resvägar men det känns som att det är läge för ett jobb. Det skadar inte att lämna iallafall så får vi se om de har någon tjänst ledig!

sagt är sagt!

Publicerad 2011-11-01 21:52:04 i Allmänt,

Det blev en spontan tripp till Ikea med mamma. Hon kom hem och sa att hon funderade på att åka till Ikea men hade ångrat sig. Har jag hört Ikea så ska jag till Ikea ;) Åååh älskar Ikea! Jag kom på en sån smart sak som att när jag flyttar hemifrån ska jag ha en bäddsoffa i vardagsrummet.

Det var en kille, eller snarare man, kanske i 30 års åldern som skulle flytta hemifrån. Han gick där med hans mamma och en stor vagn. "En stekspade kommer du att behöva, och en kastrull. Nej du kan inte ha en mörkblå matta för det passar inte till gardinerna jag köpt åt dig" Han såg inte allt ut att vilja eller kunna flytta hemifrån även fast han kanske borde gjort det för ett bra tag sen. Stackars liten.

Jag kom iallafall hem med mystofflor och lite fint till att slå in mina julklappar i. Ja jag längtar till julen!
Nu har jag precis kollat på de 2 avsnitt av ensam mamma söker som jag missat iklädd mina mystofflor. Och nu ska jag ta och äta lite!


wanties

Publicerad 2011-11-01 12:29:31 i Allmänt,

Jag längtar så till julen! Iår ska jag slå in paketen jättefint men fina snören och papper. Redan nu ska jag börja fundera på vad jag ska köpa! Vet en redan ;) Jag har alltid så svårt att komma på vad jag önskar mig men jag vet lite iallafall! Framförallt tror jag att jag önskar mig pengar, för jag älskar pengar! Nej men jag har faktiskt börjat spara en hel del och skulle vilja ha lite bidrag till det. Men sen också ha råd med lite lyx i vardagen såsom bio, fika, kanske åka och fixa naglarna. Appropå naglar berättade Darren (han som fixade mina naglar förra gången) att det kommit en ny nagellacksteknik. Det är nagellack och gel i ett, man bränner fast det på samma sätt som nagelförlägning och nagellacket ska sitta i tre veckor! Det är ju faktiskt ett bra tag efter jul som jag bara har skola och ingen praktik så då kanske jag ska slå till?

I skolan har vi pratat ganska mycket om djurtestat smink och så. Då fick jag veta att det enda relativt billiga märket som man kan vara säker på att det inte är djurtestat är the body shop. Så nu har jag bestämt mig att frånochmed nu ska jag köpa allt mitt smink därifrån. Det mesta ligger faktiskt i samma pris som det jag har nu! Så det ska jag önska mig i julklapp. Och mysiga tofflor!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela