mariauusimaki

I'ts a beautiful day!

Publicerad 2012-05-31 08:49:39 i Allmänt,

Godmorgon! Ska alldeles strax åka mot skolan, såg att det var en olycka på essingen så jag är lite nervös för kaos! Ska som sagt bara upp och lämna in lite arbeten, sen vidare mot mina fina Gävle-bor! Vi har planerat en kväll i soffan, iklädd myskläder!

imorgon ♥

Publicerad 2012-05-30 21:31:20 i Allmänt,

Har just varit och tittat på syrrans dramauppvisning. De var verkligen duktiga och vi skrattade så vi höll på att ramla av stolarna.

Imorgon ska jag bara förbi skolan och lämna in syslöjden som jag suttit och gjort klart nu på kvällen.
Sen ska jag vidare till Gävle och Sara. Det finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är över att vi är vänner igen. Iallafall så ska jag hämta några djur i Gävle och passar på att stanna hos henne och Line en natt. Har självklart med mig presenter till Line, älskade lillhjärtat!

hällre en dag innan än en dag efter

Publicerad 2012-05-29 17:34:12 i Allmänt,

Sist jag hade tid hos tandläkaren glömde jag bort tiden och skämdes häcken av mig. Fick en ny tid och bad så hemskt mycket om ursäkt när jag var där. Häromdagen bokade jag en ny tid för att jag ska få en skena att ha på nätterna. Idag när jag satt mig i vänthallen undrade sköterskan vad jag gjorde där redan när jag inte ska vara där förrän om 24 timmar...Men hällre komma en dag innan än att glömma tiden! Men som den världsbästa mottagningen de är fick jag gå in på en gång ändå! Jag har just bytt från Folktandvården till en privat tandläkarmottagning i Södertälje, de är sån enorm skillnad! Man bli så väl bemött, och framförallt är de noggranna! På min första undersökning där hittade det massa galet i min mun som skulle åtgärdats för 10 år sedan. Typ att jag har en tand uppe i käken!?
Men nu ska jag alltså få en bettskena att ha på nätterna som förhopppningsvis ska lindra smärtan och knaket i min käke. Troligtvis biter jag ihop när jag sover. Nog om tänder!

När jag ändå var på stan, och väntade på marcus som skulle åka med mig hem gick jag och strosade i solen med en latte i handen. Skulle ju bara ha tittat men det slutade med att jag kom hem med en topp, en tygkasse till stranden, och en klänning till alla studentmottagningar som är den 8:e. Intalade mig själv att klänningen var för dyr till en början, men när jag sen visade marcus den och tillochmed han sa att den var värd priset kunde jag inte stå emot längre! Det är så otroligt fin, klarblå och perfekt modell och längd!

Nu på eftermiddagen har jag och mammat legat på en varsin filt i solen och tagit en lite längre powernap ;)
Tror att jag ska knata ut på en långprommis i solen innan middagen!

måndag

Publicerad 2012-05-28 15:55:05 i Allmänt,

Idag var det en typisk Spånga-dag. Är påväg upp till skolan och får veta att lektionerna är inställda! Det var bara att vända hem igen ;)

Men jag har fått mycket gjort, är nästan helt klar med syslöjdsinlämningen och skickade just in arbetet från vildmarksveckan. På onsdag ska vi ha ett halvt bortglömt prov, sen är jag så gott som klar!
Nu ska jag äta lite varma äpplen med kanel, sen ska jag pysa in till stan och vaccinera mig. Till kvällen ska jag försöka lura hit marcus med någon bra film!

hemma från ödemarken

Publicerad 2012-05-25 11:26:46 i Allmänt,

Jag har aldrig i mitt liv uppskattat en stol, en vanlig toalätt och en dusch såhär mycket i hela mitt liv!
Vi har varit till Kopparbo, någonstans i närheten av Köping i fyra dagar med kursen viltvård. Bott i tält, utan el eller dusch. Men det har varit en rolig vecka, trots galet kalla nätter! Kom hem igårkväll och tog en låång skön och välbehövlig dusch!

Idag är vi lediga. Eller ja, en stor uppgift ska göras om veckan. Har fått massor gjort redan faktiskt, har ringt och bokad tid för Hepatit A vaccination till Kroatien, tandläkartid för att få en bettskena att ha på nätterna och fixat med lite grejer till SM. Egentligen borde jag inte sola mer för att jag har varit ute i solen konstant sedan i måndags, men man kan ju inte sitta inomhus i det här vädret! Kanske får ligga i skuggan men den halvan och kroppen som fått lite mycket sol..

sopar bort dammet

Publicerad 2012-05-18 22:36:24 i Allmänt,

Oj vad det var länge sen! Jag har tappat suget att blogga faktiskt, känner att det är så ointressant att läsa om mig. Tänker inte rada upp allt som hänt sedan sist jag skrev utan berättar bara vad jag gjort idag!

Jobbade min andra gång på Animalen. Gick helt själv som sköterska till veterinären och har fått göra massor. Det är ofattbart att jag är djurvårdare! Sen jag kom hem har jag pluggat och skrivit klart på uppgiften som har snott all min lediga tid på sistone. Nu är den klar, eller ja. Den ska vara på 4 sidor och nu är det på 6 sidor så jag måste försöka få ihop det på något vis.

Imorgon är det utställning i Eskilstuna. Kvällsutställning! En himla bra idé tycker jag, grillbuffé och grejer ska det bjudas på! Jag ska döma petten, och själv ställa två djur i ras.

Grattis ♥

Publicerad 2012-05-06 12:54:34 i Allmänt,

Gårkvällen var outstanding. Mina fina vänner, vad skulle man göra utan dem!? Vi köpte mat ifrån kolgrillen som vi sedan toppade med glass, grädde, chokladsås, marränger och allt som hör till födelsedagsfiranden! Lite filmmys och skratt. Världens bästa kväll! Grattis finaste Jenifer ♥

Det blev en sen kväll och jag kom inte innanför dörren förän vid halv 2. Hurtig som jag är vaknade jag strax innan 10 och nu på förmiddagen har jag suttit och gjort alla inbjudningar till studenten, planerat den enda lediga helgen jag hade fram till sommaren, och anmält till utställningen i Eskilstuna den 19 maj.

Nu ska jag sätta igång med lite plugg, den där jäkla uppgiften blir aldrig klar! I eftermiddag kommer marcus och hjälper mig med den.

Ha en fin dag allihopa!

plugga

Publicerad 2012-05-05 13:10:25 i Allmänt,

Gårkvällen var mycket trevlig! Lurade ner Sebbe till stan som varit i Knoxville i 3 veckor! Oförskämt!
Egentligen skulle vi ut efteråt men alla var så trötta så vi åkte hem istället! Tog en liten sovmorgon imorse och har pluggat sedan dess!

Ikväll blir det ännu mer häng med vänner! Ska hem till jenifer med josefina, sebbe och johan. Vi ska äta mat från kolgrillen och bara umgås! Myskväll!

Nu måste jag återgå till plugget!

halleluja moment

Publicerad 2012-05-04 17:21:10 i Allmänt,

Det blev en rätt bra dag ändå! Fick VG i religionsbetyg, jag som aldrig trott att jag skulle klara det. Men vill man så kan man! Redovisningen gick bra och provet kändes faktiskt väldigt bra, hoppas att det ger ett reslutat därefter.

När jag kom hem slog jag till med en utelåsning, såg nycklarna så fint genom fönstret..skulle gå till marcus för att fördriva tiden tills någon kom hem. Då satt han på toa och hade låst dörren så jag fick stå ute och vänta tills han kunde komma och låsa upp!
Nu kom jag äntligen hem för en liten stund sedan och ska snart göra lite mat. Sen har marcus spelning med bandet inne i stan.

sol sol sol sol sol

Publicerad 2012-05-03 13:57:01 i Allmänt,

Åh vad det är skönt ute! Speciellt om man är ledig ;)

Det är det sköna med slutet på terminer, det blir ledigt lite nu och då. Idag är vi lediga men har ändå massor att plugga. Imorgon är det ett prov, en uppsats och en redovisning som ska göras. sen har jag en stor MVG uppgift som ska in så snart som möjligt. Så jag kan inte sitta ute i solen med gått samvete utan får sitta och plugga istället. Men jag har faktiskt suttit ute större delen av förmiddagen ändå, har haft papper och läst.

Nu måste jag fortsätta!

valborg

Publicerad 2012-05-01 16:40:18 i Allmänt,

Igår hade jag en toppendag! Började dagen med jobb på Animalen. Hur fantastiskt som helst! Det kändes verkligen hur bra som helst. När jag slutade hade marcus handlat tacos som vi gjorde iordning och åt! Strax efter det började det ramla in lite vänner och det slutade med en jättebra kväll med massor av vänner.

Idag har jag solat solat solat och solat, så att jag bränt mig..
Var ner till Varfet med marcus familj och åt lunch också. Det är så varmt och skönt idag så jag har haft shorts hela dagen. Nu ska jag sitta lite till i solen och ikväll blir det grillat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela