mariauusimaki

lycklig lyckligare maria

Publicerad 2011-10-31 22:06:29 i Allmänt,

Kom hem för ett litet tag sedan, har varit på Veterinärboden hela dagen. Från 12-21. Det har varit en sån underbar dag och jag är så underbart glad. Jag har fått göra så mycket och höra så mycket bra att jag funderar på att gjuta in mig i väggen där eller så, så att jag aldrig kommer därifrån! Personalen är så gulliga och generösa och i tidsbokningen hade de skrivit in "gulliga maria kommer och gratisjobbar under dagen!" Lycka är mer värt än pengar skulle jag vilja säga. Nu är jag ledig i 3 dagar men ska dit igen på fredag.

Imorgon är min enda plan att duscha. Rätt nice dag ;) Har tänkte att plugga lite och eventuellt ordna lite med petklassansvaret.

Nu sitter jag här och firar min dag med ost och kex, te och grekisk yoghurt med honung! Mumma!

söndagskväll

Publicerad 2011-10-30 20:12:19 i Allmänt,

Vi kom precis hem från födelsedagsfirandet med god mat och fika. Nu ska jag marcus rebecca och david kolla på tjejfilm, kan ni gissa vilka som valt filmen? ;-)

helgen

Publicerad 2011-10-30 12:04:13 i Allmänt,

Det har varit en trevlig helg! Högskoleprovet gick bra, men fy sjutton vad segt det var! 8 timmar prov...

När jag kom hem var det öppethus för pappa och en hel del hade redan kommit En trevlig kväll och pappa sken av lycka. Han fick massor av upplevelser i present Blandannat att han kan bada med delfiner, jag funderar på att komma överens om en bra deal där..

Nu har släkten precis lämnat Södertälje och åker upp tillbaka till Härnösand och Övik. Imorgon åker pappa och sara upp men jag stannar hemma, eftersom jag ska vara på veterinärboden ett par dagar :)

Ikväll blir det ännu mer födelsedagsfirande fast för marcus farfar Efter den här helgen känns det som om ett träningskort skulle sitta fint. Tror jag ska slå till nästa vecka ;)

JAG BESTÄLLDE MIN STUDENTMÖSSA IDAG!! Den kommer bli så sjukt fin och jag förstår knappt att det är min! Ååååhhhh

domedagen

Publicerad 2011-10-29 06:44:03 i Allmänt,

Jag hade ju lovat mig själv att inte bli nervös men ändå gick jag upp en timme tidigare än nödvändigt och kan ändå inte få i mig frukost...Önskar att det fanns som ipren fast för nervositet! Sitter här iallafall i ett helt mörkt hus som.ar ommöblerat för en 50års fest och dricker mitt te. Slog till med lite honung i idag! Det är ett par raster idag och det känns som att godis är något att ha under dessa raster,i så jag ska förbi statoil och fylla på förrådet lite! Önska mig lycka till!

fredagsmys

Publicerad 2011-10-28 20:41:30 i Allmänt,

Jag känner att jag slappar efter här litegranna! Igår var det iallafall sista repan till Berga och alla åkte därifrån med ett fyrhjulingskörkort! Idag har vi fixat hela dagen inför pappas firande i helgen. Kusinerna kom hit vid 6 och nu sitter vi i husvagnen och spelar sällskapsspel. Mys! Imorgon är det högskoleprovet.....

Min pappa

Publicerad 2011-10-27 06:47:03 i Allmänt,

Idag fyller pappa hela 50 år! Han är världens bästa och underbaraste pappa! Ikväll blir det tårta och presenter, och jag har köpt en grej som han kommer gilla ;)

Nu sitter jag redo för att åka till Berga en sista gång och köra fyrhjuling! Vi skulle köra med släp och lite annat krångligt idag, men jag hoppas han säger åt oss "ut på lägdan och ge gärnet nu!!" ;) Älskar när det går fort!

födelsedagsmiddag

Publicerad 2011-10-26 21:12:38 i Allmänt,

Kom precis hem från en förbaskat god middag på en grekisk restaurang. Vi firade pappas 50års dag en dag i förväg med familjen och mormor på en restaurang. världens bästa mormor! nu ligger jag i sängen och tänkte sova. imorgon är en tidig dag då det är sista delen för fyrhjulingskursen! ska plocka upp ewe på stationen strax efter 7 och hoppas på att vi inte ska åka vilse den här gången till berga...

Inställda lektioner

Publicerad 2011-10-26 13:53:23 i Allmänt,

Hann inte mer än in till Södertälje innan ewe smsade och sa att våran enda lektion var inställd. Så jag stannade kvar på stan och tog en shoppingrunda med mig själv. 1,5 timmar senare kom jag hem med, en klänning, 2 bh:ar och lite ansiktsvatten, kräm och tvätt från apoteket. Klänningen är jag lite osäker på, ska prova den noggrannare så snart jag ätit upp min mat!

Köpte en ansiktskräm med lite tanning i, jag har verkligen tappat all färg från sommaren och blir likblek. Hoppas att det här inte är alltför brun men får mig ändå att se lite fräschare ut :)

God morgon god MOOOORGON lala lalalala

Publicerad 2011-10-26 09:54:26 i Allmänt,

Godmorgon på er! Onsdag idag vilket betyder fet sovmorgon! Kan gå upp klockan 9 och ändå ha 2 timmar på mig!

Nu håller jag på att göra en del telefonsamtal till praktikplatsen efter lovet och veterinärboden (min förra praktikplats) som jag ska få vara på under lovet v44.

Jag kom på att jag har glömt att berätta en sak! På utställningen i Järbo tidigare i höst blev jag förfrågad om att ta över posten som petklassansvarig för riks. Och jag och många andra har haft drömmar och tankar på att lyfta upp petten. Så självklart ville jag ta över det! I helgen som var var det dommarkommitémöte i Kallhäll med omröstning, och nu sitter jag alltså som petklassansvarig för riks. Har ni önskemål eller tankar om pet, hör gärna av er! Det här kommer bli grymt bra känner jag!

Nu är alla telefonsamtal klara och några mail skickade, så nu ska jag börja göra mig iordning! Ha en bra dag alla! Ikväll blir det festligheter för Papi!

i skolan

Publicerad 2011-10-25 12:42:03 i Allmänt,

Sitter och fördriver en hejdundrans håltimme i skolan. Har precis haft en guidening för småpluttisar och nästa lektion börjar inte förän klockan 3... Vi har haft två sjukt roliga dagar hos Lovisa och igår sjöng vi singstar tills rösterna strejkade. Idag slutar vi sent och jag är lite orolig över att vi kommer fastna i köer påväg hem. Jag har en hel del att fixa ikväll!

long time ago

Publicerad 2011-10-23 16:38:04 i Allmänt,

Nu var det himla länge sen jag skrev! Men jag har verkligen inte haft tid!

I torsdags var jag och Lovisa hon Ewe, vi myste med Allan som ska vara i vårt projektarbete. En häst alltså. Vi bakade scones och drömde oss bort på nelly.com. En mysig kväll, bästa tjejerna.

I fredags röjde vi runt på fyrhjulingar på Berga. Så mysig skola! Vi ska tillbaka dit på torsdag och då är det även ett praktiskt prov.

I lördags var det utställning i Kallhäll som gällde och mina pinglor skötte sig bra. Galea fick sitt andra cert och är bara 4 månader, inte illa! På kvällen blev det en hel del ommöbleringar i burarna. Småtjejerna fick flytta ihop med Cleo som höll lite ordning. Så nu går Galea, Fiddeli och lilla Hera tillsammans med Cleo. Hera tyckte det var lite halvläskigt att flytta ifrån mamma. Men nu verkar det vara frid och fröjd i buren. Desideria och Chindira fick hoppa in till Morgan som blev glad över tjejsällskap igen. Hera är efter Desideria och Morgan så vi tänkte göra om samma combo igen!

Träffade Izadoras nya ägare igår. Det är en tjej som hade ett par helt underbart fina marsvin tillsammans med sina syskon, och var nu ute efter en pew. Izadora kommer få ett fantastiskt hem. Lillmatte har nedräkning av dagar tills hon blir flyttklar!

Idag tog jag en rejäl sovmorgon och gjorde scones till frukost. Sedan tog jag och marcus en promenad i solen och nu har jag precis städat lite burar. Ikväll åker jag och ewe till lovisa och blir där tills på tisdag då det är strul med tågen.

Det var allt, ha en bra söndagskväll, för det ska jag ha! ♥

filmtajm

Publicerad 2011-10-19 19:10:59 i Allmänt,

Har precis ätit middag, wok! Love it! Har trimmat lite djur också men ingen av dem var särskillt sammarbetsvilliga så de fick gå ner i burarna istället. Millies ungar, Isadora och Isor är så otroligt fina! Faktiskt så är Isor mer typad än Isadora. Nästan för typad. Det är det som är lite läskigt med selfarna, man har koncentrerat sig så mycket på typen vilket lett till att de är så typade att det nästan är osunt. Vi pratade om att vi skulle göra om parningen Millie-Zambezi för att se om Millie bar på veck. Men nu när vi sett hur typad Isor är vill vi inte sätta in Zambezi där, för det är han som kommer med typen. Så istället ska vi sätta in Alvar, som har fin typ han också, men är lite längre. Men först ska struttarna bli stora och Millie vila upp sig från kullen!

Jag trodde att jag hade massor att plugga idag men insåg just att det har jag inte! Imorgon ska jag och Lovisa till Ewe och börja lite smått på vårt projektarbete. Och då tänkte vi hjälpa varandra med en uppgift som alla tre tjorvat fast lite i. Så ikväll är jag fri från plugg! Marcus kommer strax hit med en film och jag tänker inte göra något annat än att slappa ikväll!

Som att gå på händer uppför Mount Everest

Publicerad 2011-10-18 19:41:49 i Allmänt,

Kvällen stavas plugg; plugg, plugg, plugg! Det känns rätt tungt att sätta igång efter en underbart god middag som resulterade i en hejdundrans paltkoma!

Har faktiskt en hel del grejer, inte bara plugg som jag skjutit upp men nu måste det bli gjort. Har betat av en del på den långa listan men de tyngsta punkterna är kvar. En uppgift och djurskydd som jag just nu sitter och tragglar. Har köpt lite hjälpmedel för att underlätta. En mango och choklad. Mumma! Tror nog att jag ska ta och skära upp mangon snart.

Tänkte plugga med djurskyddet någon timme sen ska jag nog ta ett bad och lägga mig och läsa lite som behöver läsas!

trött

Publicerad 2011-10-18 06:58:07 i Allmänt,

Nu börjar det kännas att jag inte hade helg i helgen. Vill ha sovmorgon!! Men imorgon behöver jag inte åka hemifrån förän halv 9 så då blir det lite sovmorgon :)

Mötet igår gick bra, det blir lätt att det drar ut på tiden då man kommer ut på sidospår och det pratas marsvin. Men allt inför helgens utställningar verkar vara under kontroll.

Det känns som om jag har dragit på mig ännu en förkylning, den andra hade inte ens hunnit ge sig av. Är hes och hostar på mornarna och igår började jag snora. Nu på morgonen har jag slagit rekord i nysningar. Vill inteee!

Det är en rätt så lång dag i skolan idag och kvällen bjuder på plugg! Någongång i mitt liv måste jag börja träna också, men kanske en annan dag ;)


Kör på stickat idag, och jag tänker bo i min halsduk. Höstmys!

måndag

Publicerad 2011-10-17 10:12:08 i Allmänt,

Godmorgon! Jag har sovit så gott inatt! Men marcus var ledig idag och då är det motigt att gå upp klockan 6 när klockan ringde. Som tur är så är det bara måndagar som jag börjar tidigt! Ikväll är det styrelsemöte för SMF och avstämning inför kallhäll. Jag måste hinna skriva ut lite papper tillsdess och läsa på tåget påväg hem. Styrelsemötena brukar bli långa så jag räknar inte med att hinna så mycket ikväll. Jag ewe och lovisa ska sitta kvar ett tag och jobba på projektarbetet också. Ska försöka få dem att vela gå ner på Tindras. Man behöver inte fika bara för att man sitter där ;-) Jag är så jättesugen på att shoppa! Dessutom skulle det behövas för garderoben ekar tomt efter min urrensning i höstas. Men den största delen av studiebidraget den här månaden har gått till Ferrari, men så är det ibland! Nu ska jag försöka fördriva 3 timmars hålis, Troligtvis med lite godis!

Sann lycka

Publicerad 2011-10-16 19:51:42 i Allmänt,

Jag ångrar alla gånger jag klagat och varit missnöjd. Det är bara slöseri med tid. Jag går min drömutbildning och lyckas jävligt bra om jag får säga det själv! Jag har lärt känna universums bästa klasskompisar. Jag har världens finaste bästa och underbaraste vänner som jag hållt ihop med sen lågstadiet. Jag har sedan över två år tillbaka en otroligt underbar pojkvän som jag älskar över hela mitt hjärta. Jag har den finaste familj man kan önska sig och en helt underbar hobby som förgyller varje dag. Nu ska jag stänga pluggböckerna, ta en lång skön dusch sen äta fruktsallad och chokladpraliner med marcus till Time Out. Söndagar är inte så dumma ändå. Jag längtar tills imorgon

min pingla

Publicerad 2011-10-15 15:35:36 i Allmänt,

Fick besked från utställningen att vår pingla Cleo blev BIR med 89p. Galea och Morgan slutade på 88p. Mina hjärtan. Nästa helg får jag äntligen vara med! Hörde att de redan var påväg hem så jag ska ladda burarna med massa gott som väntar. Sen ska jag överraska mamma och pappa med mat tänkte jag. Ett rätt som mamma älskar, kyckling med täcke av pesto-mjukost och parmesanost och tomat!

Kom hem från skolan nyss. Har min jourhelg den här helgen. Lite surt då jag helst av allt bara skulle ligga i soffan hela helgen och dega. Men det blir nästa helg tänkte jag säga men då är det utställning, och helgen efter det är det stora grejer på g. Sen är det loooov. Har varit i terrarie och fågelrum idag, rätt okej. Varmt!

Nu sitter jag nyduschad och dricker te och äter pringles och är lycklig över att Ferraris hopp börjar stiga. Det krävdes bara två gångers stödmatning och nu knaprar han både hö, kraftfoder och grönsaker. Dock försiktigt men bättre än inget! Så jag avvaktar med stödmatningen. Det var sista dagen på antibiotikakuren idag men smärtis ska han få 2 dagar till. Sen borde bölden vara borta för den krymper drastiskt!

myskväll

Publicerad 2011-10-13 20:54:39 i Allmänt,

Sitter här med hårfärg i håret. Det är så skönt att få håret färgat! När det här är klart ska jag sätta mig nyduschad framför brasan med en stor kopp te och plugga litegrann! I helgen har jag och ewe jourhelg på skolan. Så imorgon hänkar med hit imorgon och så tar vi bilen upp på lördag!

imorgon är det fredag

Publicerad 2011-10-13 17:37:17 i Allmänt,

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Har passat upp på Ferrari enda sen dess. Har letat de lilla gräs som finns kvar och gett honom, som han åt med god aptit. Men det är det enda som går ner. Kligröt och gurka är gott i någon tugga bara. Han har gått ner 60 gram så vi gav han just lite Critical Care. Han kan inte leva på bara gräs och inget hö, då kommer magen ge upp. Han var så rolig när jag skulle ge honom smärtstillandet. Han var redan lagom irriterad efter att få critical care intryck i munnen och var så arg att han bet tag i sprutan till smärtstillandet, rätt smidigt för då var det enkelt att få i. Rätt som det var kom han på att det var ju rätt gott det där ju! Och slickade gladerligen i sig tills han kom på, å juste, jag var ju arg på sprutan och började bita allt han hade igen. Så nu sitter han och mumsar lite mer gräs medans smärtisen börjar verka och bölden ska klämmas. Men bölden går åt rätt håll iallafall. Men håll tummarna för att han börjar äta :(

Nu dricker jag te och äter kakor och ska strax sätta igång att plugga!

välkommen kyla!

Publicerad 2011-10-13 09:30:08 i Allmänt,

Det är riktigt höstväder ute! Tog på mig halsduken men frös som en gris ändå, tur att pressbyrån har te! Jag vet inte riktigt hur det hände men på något vis kom jag för tidigt till skolan, trots att jag tog rätt buss. Så jag har köpt en Cosmo som jag tänker läsa!

Har bara 3 lektioner idag och slutar vid två, då ska jag köpa gummistövlar.

onsdag

Publicerad 2011-10-12 18:25:35 i Allmänt,

Det har varit en virrig dag idag! Som sagt var vi på skolan lite tidigare för att jobba med projektarbetet, men all tid gick till att få klart massa annat viktigt vi behövde veta. Någon syslöjd som var den enda lektionen blev det heller inte då det var två guideningar som var utan guider, så vi fick ställa upp på det istället!

Plockade ut smärtstillande till Ferrari påvägen hem också som han fått, och det gick mycket bättre att tömma bölden nu. Nu har jag precis ätit middag och ska sätta igång med lite plugg, sen kommer mitt hjärta hit!

godmorgon!

Publicerad 2011-10-12 09:10:18 i Allmänt,

Onsdagar är rätt sköna, för jag börjar 13:40! Men idag ska jag ewe och lovisa åka upp lite tidigare för att jobba på projektarbetet. Men jag behöver ändå inte åka hemmifrån förän halv 11!

Jag tycker så synd om Ferrari, han har så ont :( Och läkköttet på en liten bebis är ju så snabbt att det börjar gå ihop redan under några timmar, och han tycker inte alls om oss när vi måste spola igenom bölden. Så jag ska få metacam utskrivet till han idag och eventuellt måste vi åka in ikväll för att sätta en dränageslang. Min lilla älskling :(

Nu ska jag äta upp min goda frukost, sen ta en till kopp te. Det är frost ute idag så jag måste nog använda mina nya vinterstövlar ;)

sleep tight

Publicerad 2011-10-11 22:43:57 i Allmänt,

Dax attt sova! Inte särskillt svårt när Kajsa ligger i sängen och spinner! Imorgon är det sovmorgon! Men måste gå upp lite tidigare för att spola ur Ferraris varböld. Mitt lilla hjärteskrutt, det skär så i hjärtat att höra hans skrik när man trycker på bölden...

kanske världens bästa

Publicerad 2011-10-11 20:25:21 i Allmänt,

Jag är nog ungefär världens gladaste tror jag. Jag har varit på Veterinärboden hela dagen. Att man kan trivas så bra på ett ställe efter två ynka veckor! Hade med mig Ferrari idag och tack och lov var det en varböld och ingen tumör! Så ett snitt gjordes och nu ska vi underhålla bölden så att den hålls öppen ett tag. Han fick även en Baytrilkur att stå på i 5 dagar. Han har levt som en prins idag, djursjukvårdarna blev helt såld på honom och han har överrösts med gos och gull! Jag sprang även ner på ica och köpte massa gott, paprika, persilja och broccoli!

Under kvällen har jag fixat klart med anmälningarna till Kallhäll och tagit ett långt skönt bad! Nu är jag skrubbad från topp till tå och len som en babyrumpa! Det ringde även en kvinna och undrade om jag visste någon som födde upp vita med röda ögon. Och vi som fick en pew hona i söndags! Hur ofta händer det att folk letar pew:isar liksom?

Nu ska jag ta och fixa mina naglar och dricka te framför en brasa!


en nyfödd Ferrari!

Tv kväll

Publicerad 2011-10-10 20:47:15 i Allmänt,

Middagen med Jenifer var som alltid utav det bästa slaget! Nu kom jag precis till marcus efter en snabb vända hem för att packa lite kläder och så inför morgondagen. Imorgon har vi studiedag men jag ska vara på veterinärboden hela dagen, saknar redan praktiken! Har en tid för Ferrari imorgon också så att han ska få sin böld tömt. Skrutten..Måste handla lite gottis till honom! Nu är det myskväll med te ensam mamma söker som gäller! Ha en toppenkväll allihopa! Förresten, i somras sa jag att jag ville umgås med mina vänner mer. Och det har jag verkligen gjort den här hösten. Jag sa också att jag ville göra vardagen roligare för mig och marcus, det har jag också gjort! Efter ofattbara två år blir allt så bekvämt. I början sprang vi på bio och gick promenader stup i kvarten. Men varför slutar man med det egentligen? Den här hösten har, och kommer bli underbar!

måndag

Publicerad 2011-10-10 16:23:55 i Allmänt,

Sitter på tåget påväg hem från skolan. Det har varit en bra dag idag. Men en guidening som gick susen! Nu ska jag ner på stan och möta Jenifer för en middag !

hemma

Publicerad 2011-10-09 19:24:44 i Allmänt,

Kom precis hem ifrån mormors middag! En trevlig eftermiddag/kväll med släkten. Vi kusiner träffas allt för sällan men har så förbaskat roligt varje gång. Vi kom på att sist som alla sågs tillsammans var för 5 år sedan!

Nu ska jag sätta mig och plugga litegranna. Marcus kommer alldeles strax hit och ska plugga han med.


Ett av flera försök till ett bra kort - det är omöjligt!

söndag

Publicerad 2011-10-09 10:40:28 i Allmänt,

Godmorgon!

Har varit uppe enda sen 9 imorse! Rätt skönt att vakna utvilad så tidigt faktiskt. När jag kom upp hade Millie fått sina ungar. Två helt bedårande selfar. Otroliga typer,ögon och öron. Men båda har veck! Vart kom de ifrån liksom? Vi har aldrig på alla dessa år vi hållt på med selfar fått veck på några ungar. Men Millie är ju en import och det är lite osäkert vad hon har bakom sig. Det gör ont att sälja dessa ungar, men det känns så dumt att få in veck i aveln.

Har städat lite i burarna också, tills spånet tog slut. Vi upptäckte en knöl på Ferraris haka. Känns exakt som en sådan Prinsessan hade för ett par år sedan. Så imorgonbitti ska jag ringa veterinären och se om jag kan få en kvällstid till att snitta bölden. Lilla skrutten, inte ens ett halvår gammal :(

Den här söndagen bjuder på födelsedagsfirande utav mormor! Vi var till henne sen dagen hon fyllde men idag är det middag med släkt och vänner!

torrkärring

Publicerad 2011-10-08 19:57:23 i Allmänt,

Okej nu börjar jag kanske tröttna på att slappa litegranna. Har blivit frågad av två vänner om jag vill med ut men tordes inte med min hosta som äntligen börjar ge sig. Men kanske hade det varit värt att få slå klackarna i taket litegranna?? Jag sitter och försöker övertala mig att jag inte har råd.

Middagen blev iallafall gudomligt god och nu sitter jag och dricker te. Skulle ha lagt i en toning i mitt hår men mamma som skulle ha hjälpt mig har kollatvippen i huvudvärk, så jag får vara ljus ett tag till!

Nu tror jag att rummet ska få sig en totalstädning!

saturday night

Publicerad 2011-10-08 16:38:58 i Allmänt,

God eftermiddag!

Jag fortsätter fredagens slapparstil även idag! Kajsa sov i min säng hela natten men hon tyckte inte att jag skulle sova utan att jag skulle klia henne på hakan, så när jag sovit allt för länge slog hon med tassen och och tröck upp sitt huvud i ansiktet på mig. Sötkajsa! ♥

Under dagen har jag mest varit här hemma men har varit och handlat med mig själv. Jag älskar att storhandla! Ikväll är det jag som står för middagen, rotfrukter i ugnen med rostbiff! Mumma! Har trimmat lite på djuren också inför nästa helg. Jag kommer inte kunna vara med på utställningen då jag ska jobba på skolan men mamma åker! Millie är smällfet och det bubblar som sjutton i hennes mage, vill ha bebisar nuuu!!!

Bara så bra som vi kan göra det

Publicerad 2011-10-07 20:58:34 i Allmänt,

Den här fredagskvällen har verkligen varit en slapparkväll! Har ätit tacos och tagit ett långt skönt bad! Nu ligger jag i soffan och kollar på idol! Dagen i skolan var rätt skön den med, en lång lunch hade vi och jag,ewe och lovis hann med en lika lång och mysig fika!

fredag är alltid fredag

Publicerad 2011-10-07 08:14:08 i Allmänt,

Godmorgon!

Idag är det fredag och det är skönt. Men vad som inte är skönt är att jag inte har någonting planerat till helgen, jag vill ut och göra något! Typ fika..

Det är en kort dag i skolan idag med bara två lektioner, och klassråd. Kanske jag ska ta och flörta med mina classmates ewe och lovisa om de är sugna på en fika!


ännu en dag

Publicerad 2011-10-06 15:48:25 i Allmänt,

Kom hem för en liten stund sedan, det var en rätt så kort skoldag idag!

Trots att det strulade en hel del imorse, marcus hade min mobil i hans ficka och det fanns inga parkeringar på stationen. Så först fick jag åka och hämta min mobil sen ta bilen till skolan, själv, över essingen i rusningstrafik. Dessutom fickparkerade jag för första gången i mitt liv, det blev en fin sådan!

Skoldagen flöt på bra i vanlig ordning, hade en guidening med Evelina mitt på dagen för små dagisbarn, alltid lika söta. Så fort man nämner kanin får man höra vad hela släkten har för djur och att den och den har ditten och datten. Men efter att ha klappat ormar och ödlor, fått se när sötvattensrockor och sprutfiskar matats, klappat kanin och marsvinsungar och kostaterat att får också bajsar var de nöjda och glada!

Kvällen har inte så särskillt mycket att bjussa på, jag ska åka in med marcus när han repar med sitt band, de behöver ha bandbilder och de frågade om jag kunde hjälpa till. När jag ändå är i stan funtar jag på om jag ska ragga upp någon som vill fika med mig!

Water for elephants

Publicerad 2011-10-05 22:09:57 i Allmänt,

Filmen var bra, allt med robert pattinsson är bra! Mmmm... Nu ska jag och min hosta sova, men det lär inte marcus få göra.. Godnatt!

onsdagskväll

Publicerad 2011-10-05 19:36:11 i Allmänt,

Det blev ingen lektion idag! Vi kom till skolan och fick höra avv läraren var borta. Typiskt Spånga eller? Jag och ewe åkte till 7eleven för att köpa lunch och blev bjudna på kanelbullar! Nu sitter jag hos marcus och vi ska snart spela kort, sen ska vi kolla på Water for elephants :-) Robert Pattinsson är med, kommer dö lite! Börjar rätt sent imorgon så jag behöver inte åka hemifrån förän 8!

mysmorgon

Publicerad 2011-10-05 10:04:12 i Allmänt,

Godmorgon!

Schemaläggaren gjorde något så underbart att jag börjar 13:40 varje onsdag med bara en lektion! Jag åker till skolan idag, känner mig piggare men hostan är värre. Men eftersom jag inte mår dåligt så åker jag iväg :)

Bussarna går lite halvtokigt härutifrån så jag ska plocka upp ewe i stan så tar vi bilen till skolan, skönt!
Nu ska jag äta upp min frukost och sen hoppa in i duschen!


nybakta scones, yoghurt toppad med massa frukt och tända ljus!

synda

Publicerad 2011-10-04 19:07:27 i Allmänt,

Jag hann inte åka så långt imorse innan jag kände att jag inte alls var pigg..Så jag vände hem och har vart som en död sill hela dagen. Känner mig fortfarande helt sänkt så vi får se hur det blir imorgon. Nu ligger jag på sängen och snart ska jag iallafall bryta mitt nyttiga liv som jag började igår och äta kanelbullar. Jag kan inte rå för att det är kanelbullens dag!

efterlyser rösten

Publicerad 2011-10-04 07:12:39 i Allmänt,

Godmorgon! Igårkväll trodde jag att jag skulle krokna ihop helt. Snorig i hela huvudet, hostig och småfebrig. Har liksom inte tid nu känner jag..Men jag är relativtpigg idag så det är bara att köra på! En lång dag väntar med roligheter som skolfoto och håltimmar, men det är ju kanelbullens dag så vad gör då en håltimme?? ;-)

lyckopiller

Publicerad 2011-10-03 19:04:36 i Allmänt,

Kom hem för ett tag sedan. Skolan slutade rätt så tidigt idag och då mötte jag upp Jenifer på stan för en middag. Vi satt i över 3 timmar. Så mysigt, mitt lyckopiller! Vi kom överens om att vi ska ses ooofta i höst, för vi båda saknar det så. Min fina Jenifer ♥

Jag är på ett strålande humör så nu tänker jag först smörja läpparna med lepsyl för de svider (alltid vid förkylning!!) sen tänkte jag säga att jag ska pussa på mina marsvin men det kan jag ju inte nej...jädrans förkylning! Tycker det känns extra känsligt när man är hostig med deras stackars små luftvägar..

Då ska jag gå och krama min syster istället.


min fina vän ♥

kultingar

Publicerad 2011-10-02 18:26:04 i Allmänt,

Läste på skolans djurhusblogg och såg hur stora kultingarna blivit som föddes veckan innan vi gick ut på praktik.
Man kan ju inte bli annat än glad av att se de här skruttarna! Jag vet vilka som ska bli söndergosade imorgon!

klagodag

Publicerad 2011-10-02 14:52:16 i Allmänt,

Jag känner att en dunderförkylning är påväg att brotta ner mig. Är hostig och de senaste mornarna har jag inte haft någon röst. Frusen och urrigt. Har inte tid att vara sjuk nu!

Klockan är snart 3 och jag har inte gjort ett piss. Jag tänker inte göra något resten av dagen heller. Egentligen känner jag för att åka till Friskis och köpa ett årskort på pass men vill inte träna så jag blir sjuk. När jag väl vill träna kan jag inte!

Idag är en klagodag som jag helst bara vill tillbringa i sängen och äta choklad och äppelmuffins. Men jag har på riktigt satt stopp för det nu. Jag har gått upp 12 kilo sedan i vintras, det är sant. Och hemskt.


inte ens superman tröjan är bra.

skola imorgon

Publicerad 2011-10-02 12:53:24 i Allmänt,

Godmorgon!

Jag vaknade tidigt imorse och det första jag tänkte var ; skola imorgon! panik.
Somnade om och vaknade flera timmar senare; skola imorgon! panik.

Jag vet inte vad det är jag är så stressad och oroad över. Men någonting är det och jag har burit på det hela veckan. För mitt hår har blivit fettigt på en dag och ser ut som en blobhead i ansiktet. Och så blir jag när jag är stressad..

På ett sett ska det bli skönt att komma tillbaka till skolan, få träffa mina fina vänner. Men jag saknar redan kliniken.

mysdag med syster på stan

Publicerad 2011-10-01 15:46:11 i Allmänt,

Kom hem från stan för ett tag sedan. Jag och Sara åt lunch och gick och strosade, hon köpte ett par skor och jag ett linne och en mysig hösttröja! Nu åkte hon och tränade men jag ska istället till marcus för ännu en släktmiddag. Släkten hade frågat om jag kom och åt idag med, och självklart kan jag det! :)

första oktober

Publicerad 2011-10-01 11:38:57 i Allmänt,

Redan oktober! Herre jesus! Om 26 dagar fyller pappa 50 och om 28 dagar ska jag skriva högskoleprovet, vart tog barbiedockorna vägen liksom!?

Nu är praktiken över och nästa vecka är det skola som gäller igen i 4 veckor. Det kändes väldigt tråkigt att lämna veterinärboden. Jag har trivts så bra och omdömet jag fick igår var helt outstanding, jag (som alltid gråter) var såå nära tårar och ler fortfarande över vad de sa. För att göra en lång historia kort är jag välkommen dit när jag vill och bara vara där och lära mig mer och behövs det personal så skulle de tänka på mig. Helt fantastiskt!

Gårkvällen spenderades hos marcus med härliga släkten Andersson, vi åt god middag och hade det trevligt! Men med huset fullt fick jag åka hem och sova, och sov så gott!

Nu håller jag och Sara på att göra oss iordning och ska ta oss in till stan och strosa lite och sitta på en uteservering och fika. Myyys ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela