mariauusimaki

träning

Publicerad 2012-01-31 21:28:16 i Allmänt,

Kom hem från boxningen för ett tag sedan. Både jag och Ewe var verkligen helt slutkörda! Jag hoppas att jag klarar mig från den värsta träningsvärken den här gången! Men förbaskat kul är det iallafall!

Skoldagen var bra. Lång som jag sa imorse. Men med en fika på dagen med mina fina klarar man vilken dag som helst!

Nu sitter jag här och pluggar på en uppgift som ska in imorgon. Sen är det inte någon mer inlämning eller prov den här veckan iallafall! Om man inte räknar med läxförhöret..

Ha en underbar kväll alla!

trött

Publicerad 2012-01-31 09:36:38 i Allmänt,

Godmorgon! Sitter på tåget påväg till skolan, sisådär 40 minuter sen. Det är -10 och då blir det kaos med tågen! Idag är jag dödstrött! Skulle kunna somna ståendes nästan...det hela blir inte bättre av att det bara är långa lektioner idag! Men de är iallafall roliga. Slutar rätt sent och ikväll ska jag boxas med ewe! Till kvällen sover jag hemma, ska trängas med sara i min säng!

allt och inget

Publicerad 2012-01-30 16:01:39 i Allmänt,

Ja hallå ja!

Som jag sa igår skulla vi vara ambitiösa och åka upp tidigare till skolan för att plugga. Men uppgiften som läraren skulle lagt upp på internet låg inte där, och läraren var sjuk! Så det var lite svårt och plugga...
Så vi väntade några timmar och skrev sedan provet. Vi fick veta resultatet på en gång och jag är toknöjd!

Kom hem rätt tidigt och har fixat med anmälningarna till KM sedan dess. Gjort alla listor som ska göras och så. Skönt att ha det ur världen! Nu funderar jag på att göra ett tappert försök till att plugga lite för att om en timme eller så bege mig mot mitt andra hem.

Om någon känner för att ge mig en semla är det helt okej.

söndagskväll

Publicerad 2012-01-29 22:16:58 i Allmänt,

Den här dagen har varit fantastisk. Har gjort allt och ingenting. Imorgon börjar vi inte förän 12:40 men jag ska möta upp mina fina lite tidigare för att plugga. Nu avslutar jag den här dagen och veckan med rostade mackor, O.C och marcus!

jag hjärta häftapparaten

Publicerad 2012-01-29 14:35:06 i Allmänt,

Jag fullkomligt störtälskar att häfta ihop arbeten. Känslan är så skön, när det är helt klart och man kan häfta ihop det! Jag gjorde det just med den stora uppgiften jag gjorde klart i lördags.

Jag hade helt förträngt att jag har ett prov imorgon, inlämning på onsdag och glosförhör i anatomi på torsdag. Så jag kan ta och glömma solen och välkomna plugget istället! Jag är sjukt sugen på att baka något, livet med plugget blir så mycket enklare då. Men jag har faktiskt lovat mig själv att bli nyttig. Men å andra sidan promenerade jag både igår och idag. Och idag skulle jag egentligen ha fikat hos rebecca men som inte blev av. Så jag har en fika till godo. Det blir en fika nu.

solsken

Publicerad 2012-01-29 13:11:04 i Allmänt,

Vilken underbar dag! Jag vaknade sådär alldeles perfekt tid. Åt en god frukost. Gick ut i solen och gick några kilometer. Hem och såg lite tacorester i kylen. Värmde resterna och gick ut och satt mig i solen och åt! Det är så otroligt varmt och skönt i solen att jag sitter och solar! En perfekt uppladdning inför en ny vecka!

mot stan!

Publicerad 2012-01-28 12:46:00 i Allmänt,

Medans marcus sov har jag gjort klart en jätte stor uppgift som jag haft hängandes efter mig..Men imorse gjorde jag ett ryck och fick den klar! Så på måndagen ska jag lämna in den! Nu är vi klara för att åka och handla present!

lördagsmorgon!

Publicerad 2012-01-28 09:50:44 i Allmänt,

Godmorgon allesammans!

Jag måste varit världens tråkigaste igår. Vid 10 skulle vi kolla på film och jag somnar nästan på en gång och vaknar när filmen är slut! Jag är så trött efter den här veckan! Det har hänt så mycket och den har gått i racerfart! Eftersom jag somnade så pass tidigt vaknade jag rätt tidigit idag, så nu tänkte jag sätta mig och plugga lite medans marcus sover!

Dagens planer är att åka upp till stockholm och hitta present och marcus bror och min syster. Som tur är vet vi vad vi ska köpa till båda så vi behöver inte springa runt och leta en massa.


Jag skulle också vilja ha ett bord där man verkligen kan sitta och plugga! Det är skönt att plugga här hos marcus för jag koncenterar mig bättre när det ser proffsigt ut med ett arbetsbord!

nu är det helg!

Publicerad 2012-01-27 14:22:31 i Allmänt,

Nu har jag precis gjort klart uppgiften och skickat in den. Så nu tar jag helg! Marcus slutar alldeles strax så då ska vi ta och gå en promenad! Ha en underbar fredagskväll allihopa!

fredaaag

Publicerad 2012-01-27 08:23:45 i Allmänt,

Godmorgon! Sitter på tåget påväg upp till skolan. Även idag är det bara en lektion..Fast det är rätt skönt att sluta klockan 10! Har lite att plugga ikväll men sen blir det myskväll med marcus. Vi ska göra tacos och kolla på massa filmer! Om min träningsvärk tillåter blir det en promenad också :-) Hade lite tid över mellan tågbytet så jag unnar mig själv en latte!

fullt hus

Publicerad 2012-01-26 19:53:45 i Allmänt,

Jag har nämnt det massor av gånger. Saras tyskar! Hon har två tyskar här som hon var hos i våras, och nu är det alltså deras tur att vara här. Hon var där för att träna tyska, och de är här för att träna engelska. Vi har just ätit middag, det är ovant att allt man säger måste man säga på engelska. Det gäller att tänka till! Men det är nog bra träning för oss andra också..

Nu har jag hittat ett litet skrymsle i köket där jag kan få lite lugn och ro till att plugga. Har en uppgift som ska in imorgon. Har redan börjat på den så det är bara lite kvar.

Jag hade tänkt träna idag, men jag har en sån jädrans träningsvärk från boxningen i tisdags! Mina ben är stela som pinnar och vänsterarmen kan jag knappt använda. I skolan gick jag som om jag skitit på mig..Så det blev ingen träning idag! Det kanske egentligen är vad som behövdes men det är svårt när jag knappt kan sätta mig ner på en stol. haha otränad....Slutar tidigt imorgon så jag kanske slår till med en långprommis!

torsdag

Publicerad 2012-01-26 16:06:38 i Allmänt,

Vilken dag! Den har varit helt fantastisk.

Började med en lektion där vi fick tillbaka ett provresultat och jag blev galet nöjd! Hade rätt mycket tid att fördriva mellan 11:30 och 14:30 då intervjuen var så jag åkte till skärholmen och shoppade lite! Ett par jeans och en lite vårig tröja! Nu har vi haft snö ett tag så jag kan gärna ta vår nu :) Åt thaimat gjorde jag också!

Sedan var det dax för intervjun. Det kändes bra! De skulle höra av sig inom några dagar! Men jag har också en hel del att fundera över..

Om ett tag ska jag hämta saras tyskar, haha skumt det låter.., i stan. Sen är det plugg som gäller och natten spenderas hos mitt hjärta.

pirrig

Publicerad 2012-01-26 09:37:18 i Allmänt,

Idag är the big day för den här veckan! På eftermiddagen ska jag på arbetsintervju på en klinik! Jag är så nervös att jag håller på å kissa på mig! Slutar väldigt tidigt idag eftersom vi bara har en lektion. Så då tänkte jag fördriva lite tid i skärholmen och kanske svänga förbi mormor innan intervjun. NERVÖS.

onsdagsgöra

Publicerad 2012-01-25 21:59:05 i Allmänt,

Vi har som vanligt jobbat projektarbete idag. Vi var ute med allan i drygt en timme och tränade. Inne fortsatte vi med rapportskrivningen. Och som alltid med någonting till. Idag - chokladbollar! Till middag blev det hemmagjord puzza och nu pluggas det djursjukvård!

välkommen träningsvärk!

Publicerad 2012-01-25 09:32:07 i Allmänt,

Jisses vilken träningsverk jag har idag! kan inte ens äta frukost utan att armarna håller på att dö! Men träningsvärk är skönt, då vet man att man har kämpat :-) Idag är det som sagt projektarbete med mina fina som gäller! Men först ska jag tanka och sen till polisen för att hämta ut mitt pass. Hoppas det är fint, för hjälp vad dyrt det var! Ha en bra dag alla!

skakis

Publicerad 2012-01-24 21:12:44 i Allmänt,

Hjälp vad jobbigt det var att boxas! Var helt död efteråt och nu skakar jag och går som en gammtanta. Men jäklar vilket lyckapiller det var! Jag ska helt klart boxas flera gånger! Nu är dessutom ett halvårskort inhandlat och mitt nya liv börjar! Nu har jag precis duschat och gjort hårinpackning! Imorgon är det onsdag och alltså projektarbete som gäller! Blir kvar hos ewe över natten också :-)

glädje

Publicerad 2012-01-24 16:05:53 i Allmänt,

Få av er är här och läser, och ännu färre förstår det här! Resultaten för år 2011års utställningar har sammanställts och vår finaste Cleo blev tredje bästa crested! Med bara 40 poäng under den helt klart välförtjäntaförstaplaceringen! Nu ska jag åka in till friskis och boxas!

bra dag

Publicerad 2012-01-24 08:08:15 i Allmänt,

Godmorgon! Idag känns det som att det kommer bli en fantastisk dag! Vi har bara roliga lektioner och ska börja planera expot. Dock är det raggmunk till lunch men det går nog att lösa med ett fik precis brevid skolan! Ikväll ska jag börja mitt nya liv med ett halvårskort på friskis! Men jag tänkte framförallt gå på passen. Idag är det box med sara! Ska bli himla kul :-)

hemma

Publicerad 2012-01-23 15:44:50 i Allmänt,

Kom precis hem från skolan. Jag är så hungrig att jag håller på och dö! Skulle kunna äta upp hela huset! Det var en ganska meningslös dag idag med strul med tågen. Ikväll ska jag plugga och försöka komma på vart jag ska sova alla dagar. På onsdag kommer två utbytesstudenter till min syster och ska ha mitt rum. Så jag måste försöka bjuda in mig någonstans hela veckan ;-)

sparkle

Publicerad 2012-01-23 06:39:38 i Allmänt,

Godmorgon! Idag börjar en vecka med en ny termin! Nytt schema och en halvtimme längre att sova! Skulle gärna kunna skippa måndagsmornarna..jag tror jag ska börja ställa klockan på söndagar! Idag väntar en rätt okej dag, tre lektioner. Kvällen har plugg att erbjuda!

mastodont vecka

Publicerad 2012-01-22 18:25:53 i Allmänt,

Har haft en riktigt skön söndag idag! Klev inte upp förän 11 idag! Skönt att bara ligga och vakna i lugn och ro! Jag och marcus åt en lång god frukost med smaksatt kaffe och frukt i yoghurten. Vi gjorde ett tappert försök med en av marcus skoluppgift men blåbärspaj kom ivägen..

Kom hem på eftermiddagen och har inte gjort något särskillt alls, mest laddat upp inför veckan som väntar! Det väntar något som jag aldrig i mitt liv gjort förut. Jag är pissnervös!

söndag

Publicerad 2012-01-22 10:31:14 i Allmänt,

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och latar mig! Vaknade strax innan 10 och har sedan dess försökt få upp marcus, men det går inte sådär jättebra. 10 är mitt i natten tyckte han. Dagens planer är inte många. Vi ska plugga lite och om det inte är allt för hemskt ute skulle jag vilja ta en promenad. Nu ska jag göra nya väckningsförsök!

seg i kolan

Publicerad 2012-01-21 22:47:10 i Allmänt,

Efter ett 5 timmars långt möte är jag ganska seg i huvudet! Jag känner mig som en hemsk människa som inte kan vara med på SM men istället drar jag tunga strån till stacken innan. Efter mötet och en plötslig snöstorm påväg hem åkte jag till marcus. Vi sitter och kollar på någon äcklig film som jag inte vågar se och jag åt just lite middag som jag kom på att jag glömt...

Godmorgon!

Publicerad 2012-01-21 09:33:30 i Allmänt,

Åh det känns som söndag idag, fast det bara är lördag! Älskar att vara ledig på fredagar!

Idag är det styrelsemöte klockan 14:30 och direkt därefter är det möte inför SM, så vi kommer ha att göra i eftermiddag! Innan dess hade jag tänkt dra med mamma ut och gå, det är helt fantastiskt ute. Än en gång - saknar en hund! Kanske tar och lånar en någonstans?

Imorse när jag tvättade händerna hade jag så väldans ont på handen, tittade och såg att hela handen är full av rivsår, vad har jag gjort!?

min fina vän

Publicerad 2012-01-21 00:55:34 i Allmänt,

Kom precis hem från Jenifer. Vi har haft en alldeles underbar kväll, varför har man inte fler sånna? Först åt vi middag, som såklart toppades med en fika! Efter 3 timmar var vi tvugna att gå för de stängde. Lite spontant sådär åkte vi till henne och kollade på filmen Burlesque. Riktigt bra! En av skådisarna skulle både jag och jenifer kunna dö gör. det är nästan så att vi planerade kidnappningsförsök på honom! Godnatt alla!

fredagskväll

Publicerad 2012-01-20 17:20:37 i Allmänt,

Jag fick behålla min mobil, det var någon systemgrejs som bara skulle göras! Det var ju snällt av dem :-) Smög förbi stan och gjorde ett riktigt kap! En sammetströja för 30 kronor! och en träningströja för samma pris. Sammetströjan har jag på mig ikväll! Nu ska jag bege mig in mot stan och ätas middag med jenifer. Och senare ska jag ta igen alla gånger pappa skjutsat mig genom att hämta han från hockeyn. Ha en trevlig kväll allihopa!

Mysfredag

Publicerad 2012-01-20 13:05:42 i Allmänt,

Hej allesammans!

Igårkväll bokades kroatienbiljetterna! Oturligtnog missar jag SM, men Kroatien är ju rätt okej det med ;) Det ska bli så otroligt roligt och underbart skönt!

Har nyss provat min klänning som jag beställt till studentskivan. Det kommer bli såå himla fint! Temat är In to the wild :) Nu ska jag strax åka in till stan, hämta pappas bil för att sedan åka och lämna in min mobil som knäppar sig. Hur ska jag kunna klara mig med en vanlig knappmobil utan internet!?

Kvällen ska spenderas med min allra finaste Jenifer ♥

torsdag

Publicerad 2012-01-19 15:59:08 i Allmänt,

Sitter på tåget påväg hem efter en rätt så skön dag! Bara två lektioner. Den sista hade vi prov på. Nu ska jag först förbi stan och fixa ett pass. Sen ska jag till marcus där det ska bokas och planeras kroatien! Vi ska försöka plugga lite också och sen sover jag där. Imorgon är jag ledig men har en del att göra ändå!

pluggkväll

Publicerad 2012-01-18 21:57:01 i Allmänt,

Har kanske världens bästa dag här hos ewe med henne och lovisa. Vi har haft ännu ett underbart projektpass och även ridit lite! Resten av kvällen har vi pluggat och ätit tigerkaka. Mina fina.

onsdag

Publicerad 2012-01-18 07:49:25 i Allmänt,

Godmorgon!

Det blev många timmar i skolan igår! Roligt att så många ville komma på öppethus! Jag var så grymt törstig under hela kvällen (kanske för att vi pratade iprincip oavbrutet) så påvägen hem körde jag in i mc donalds drive in och köpte en cola! Sånt händer typ en gång per millenium för mig!

När jag kom hem stupade jag i säng på en gång och tvättade inte ens bort sminket! Så då fick jag gå upp tidigare idag istället för att duscha och allt såntdär. Idag är vi återigen lediga, onsdagar är bra sköna! Så som vanligt ska vi jobba projektarbete hos evelina. Stannar även över natten där så vi kan plugga länge.


sneakpeak från vårt projektarbete!

sommarplaner

Publicerad 2012-01-16 19:38:21 i Allmänt,

Har precis bokat en vecka till Kroatien med mitt hjärta och hans familj. Vi ska bo i ett semesterhus på en halvö på Kroatiens kust. Vi åker ett par dagar efter studenten! Lovely!

Imorgon är en lååång dag i skolan! Det är öppethus på kvällen för de som ska söka gymnasiet där jag ska vara. Jag slutar 16:20 och öppethus är 18-20:30. Så imorgon blir det bilen enda upp till skolan med sällskap av fina evelina ♥


en stjärna har slocknat

Publicerad 2012-01-16 13:42:00 i Allmänt,

Usch jag sov pissdåligt inatt! Och när klockan ringde mådde jag som jag förväntat mig, förkylningen 4-0! Gick in till Prinsessan för att se hur hon mådde, men var förberedd på att hon inte mådde något alls. Dessvärre gjorde hon det, hon var halvdöd.. Hon låg kvar i sin fleecebädd som jag la henne i på kvällen. Som tur var tog det bara ett par minuter så var hon död.

Självklart blir jag jätteledsen när något av djuren dör. Men Prinsessan han varit min i nästan 5 år, dessutom var hon min första self. Vi var på så många utställningar och hon sopade borden totalt! Hon har haft en himla otur med en hemsk livmoderinflammation, hakböld och luftvägsinfektioner. Men hon hade alltid världens piggaste och gladaste ögon. Tillochmed imorse när hon var halvdöd. Min fina GP Malaxis Xangria Princess, aldrig kommer jag glömma henne ♥

Så dunderförkylning plus dött marsvin = hemma.

söndagskväll

Publicerad 2012-01-15 20:12:55 i Allmänt,

Så var det söndagskväll igen! Jag har verkligen gjort som planerat idag! Nästan gjort klart två uppgifter, pluggat till prov och läxförhör. Inatt sover mitt hjärta här igen, och eftersom vi redan tjockat oss den här helgen fortsätter vi med lite chips!

lite trummsjuka sådär på kvällskvisten

Publicerad 2012-01-15 14:36:14 i Allmänt,

Det var tänkt att jag och marcus skulle ha en lugn och mysig kväll. Men med 25 marsvin vet man aldrig vad som händer..
Marcus pekade på Prinsessan och frågade om hon var dräktig. Det vore ju helt omöjligt eftersom hon inte gått med en hane på 3 år och är dessutom drygt 4,5 år gammal själv! Jag tog upp henne och hon var inte alls pigg. I magen var det full turbulens. Hon var helt gasfylld och som en ballong den stackaren. Så vår mysiga kväll (vi hann iallafall äta middag och göra sockerkaka) avbröts och jag for i ilfart till apoteket för att köpa minifom. Efter några doser men det och 3 timmars massage på magen släppte det lite. Några strån hö fick hon i sig med var förstoppad. Nu på morgonen har hon sprungit runt på golvet i över 1 timme och fått päron som ska sätta igång magen. Min skrutt...

Egentligen skulle jag in och träna ikväll med sara men jag har lyckats åka på en till förkylning! Trodde det skulle vara tredje gången gillt men vi kör tydligen på en fjärde också! Så dagens planer har och kommer att se ut såhär istället:

marsvinsköpare

Publicerad 2012-01-14 11:06:31 i Allmänt,

Godmorgon! Ni vet när man lägger sig på kvällen och inte orkar gå och kissa innan, och ångrar sig så fruktansvärt vid 5,6 när man vaknar och sprängs? Man lovar sig själv att alltid kissa innan man lägger sig! Imorse var en sådan morgon...Meeeen vad skönt det var att vakna när man vill.

Alldeles strax kommer det marsvinsköpare och ska köpa två hanar. Sedan funderar jag på att ta en rejäl promenad! Ikväll ska mamma och pappa på musikalen de fick av oss i julklapp, och sara ska iväg, vilket betyder att jag har huset aaall by my self!!

NU är det fredagsmyys

Publicerad 2012-01-13 16:29:01 i Allmänt,

Nu är jag sjukt stolt över mig själv. Jag hade tänkt att plugga liite men gjorde klart en hel uppgift! Underbart! Den ska inte vara inne förän om 2 veckor så jag hinner grubbla över den ett bra tag, det är då den blir som bäst!
Det som ligger närmast är ett prov på torsdag.

Nu har jag precis tänt en brasa och tänkte göra gigantuskoppen med te!

helg!

Publicerad 2012-01-13 14:06:30 i Allmänt,

Äntligen är det helg! Så otroligt skönt! Det firar jag med att byta om till min gosiga velourdress!

Nu tänkte jag äta lite lunch. Var dum nog att inte äta någon frukost när jag visste att det var äcklig soppa i skolan. Så nu är jag dödshungrig! Jag funderar på om jag ska plugga lite ikväll, för att inte behöva ha uppgifterna kvar tills nästa helg. Fast å andra sidan är det skönt med fredag...

Nu blir det potatiskroketter med ketchup och grillkrydda! ;)

fredaaag

Publicerad 2012-01-13 07:41:16 i Allmänt,

Åh vad skönt med fredag! Första skolveckan är alltid så jobbig. Lyckligt nog har jag bara en lektion. Känns lite onödigt att åka upp men vad gör man inte! ;-) När jag kommer hem sen ska jag inte göra nååågonting! Ringen jag har på mig fick jag av Sara i julas!

time for you my friend

Publicerad 2012-01-12 21:41:09 i Allmänt,

Nu har jag pluggat som ett as och ska njuta av en låång varm dusch med hårinpackning. Sen är det jag, en filt, gigantuskoppen med te och tidningarna som gäller! Rätt bra kväll om jag får säga det själv!

Jag har lovat mig själv att jag inte ska stressa med något skolarbete den här terminen. Därför har jag renskrivit alla anteckningar till provet som är om en vecka redan nu! Har nog aldrig varit ute i så god tid! Har också fått en massa småsaker gjorda, som bara ligger på axlarna och tynger annars.

varför finns det bara 24 timmar på ett dygn?

Publicerad 2012-01-12 16:49:34 i Allmänt,

Kom precis hem från skolan. Gick förbi stan påväg hem och tog foto till fyrhjulingskortet. Jag har skjutit det där framför mig allt för länge nu. Det är ju redan taget det är bara papprena som ska skickas in! Någon träning blev det inte idag för sara hade ont i benet. Så jag äter en marmeladmacka istället!

Kvällens planer är alltså att fixa med körkortet, plugga projekt, mikrobiologi och sällskapsdjur. Imorse smet jag in på pressbyrån och köpte Bubbleroom och Egoboost Magazine. Det känns som att en sådan kväll är på sin plats! Först: TE!

idag kan man säga att imorgon är det fredag

Publicerad 2012-01-12 08:17:37 i Allmänt,

Jädrans vad trögt det var att gå upp imorse! Log och slingrade mig runt täcket så länge jag kunde tills jag var tvungen att lämna den varma sköna sängen..Fast å andra sidan, när sängen är varm är det de värsta som finns att lämna den, och då kan dagen bara bli bättre!

Idag får jag veta resultaten på religion och artskyddsprovet. Nervös! Vi ska också ha möte med våran projekthandledare och stämma av lite hur det går. Jag ler fortfarande från gårdagens träning. Vi ser verkligen framsteg och det är såå mysigt att jobba med hästar.

Ikväll ska jag eventuellt på ett pass på friskis, det beror på sara då hon har ont i benet. Hoppas att det är bra idag, vill komma igång nuu!!

Ha en underbar dag allihopa!

onsdag

Publicerad 2012-01-11 22:06:33 i Allmänt,

Har haft en underbar dag! Började med ett underbart träningspass med allan och projektarbetet. Och såklart fika med mina fina. vi tömte alla rester från julens bullar och kakor! På kvällen var jag och marcus och såg abduction, väldans bra! Taylor Laughtner kan man dö för... Nu väntar sängen och en sovmorgon till halv 8! :-)

skola

Publicerad 2012-01-10 08:35:07 i Allmänt,

Godmorgon! Nu är det dax att pysa iväg till skolan. Har en rätt lugn dag som väntar och får förhoppningsvis goda besked från proven innan jul! Ha en bra dag allihopa! :)

måndagskväll

Publicerad 2012-01-09 22:04:00 i Allmänt,

Imorgon börjar sista terminen på gymnasiet. Stört, sista terminen! Den första halvan av det här året kommer att ha en enorm betydelse. Jag ska skriva högskoleprovet igen, som kan göra att jag kommer in på högskolan till hösten. Vilket betyder att jag kanske kommer flytta till skara. Jag kommer att ta studenten och ha studentskiva. Alla prov som görs i skolan kommer att vara avgörande för framtiden. Jag ska plugga gärnet den här terminen. Mer än aldrig förr!

!!!

Publicerad 2012-01-09 21:23:49 i Allmänt,

det här har varit min livs bästa kväll med skrik och glädjetårar! jag är världens lyckligaste!!!!

Bra dag!

Publicerad 2012-01-09 15:59:32 i Allmänt,

Jag har haft en toppendag idag! Izor och Izzoz har flyttat till Norrköping och kommer få det jättebra! Därefter satt jag i telefonen och letade praktikplatser på djurparker. Men alla är fullbokade. Men den är en djurpark kvar som jag ska ringa.

Vid 1 mötte jag upp marcus på stan och åt lunch. Sen släpade han sig upp till körskolan och bokade en lektion. Bäst för han att han tar de där kortet snart, han har sååååå många skjutsar att ta igen ;) Jag köpte också nya träningsbyxor! Nu måste jag börja träna, annars var de i onödan!

Nu ska jag förbereda väskan lite inför skoldagen imorgon. Jag längtar tror jag. Jag älskar lov över allt annat men gillar också rutinerna på vardagarna. Ikväll kommer marcus och då är det filmmys till Sherlock Holmes. På onsdag ska vi gå och se den nya på bio!

 

godmorgon!

Publicerad 2012-01-09 10:41:47 i Allmänt,

Tog en sådär lagom sovmorgon till 10 idag! Om en halvtimme kommer några marsvinsköpare och ska köpa Izor och Izzoz. De ska få gå i petavel. Himla roligt!Izor är creamhanen som vi i sista sekund bestämde oss för att sälja för att vecket såg ut att vara borta. Men det var bara tillfälligt för nu är det tillbaka. Och igår ringde en jättegullig familj där hela familjen är intresserad. Vissa djur fäster man sig mer vid och har svårare att sälja. Då är såna här familjer perfekta!

Annars under dagen ska jag lägga lite arbete i petklass. Jag ska sammanställa en lista för alla domare blandannat, och skicka iväg lite mail. Ska också försöka ringa till lycksele djurpark och fråga om praktik. Sen har jag tänkt att åka in till stan och köpa snygga träningskläder. Oooooch om jag hinner plugga lite.

Men först ska jag leta efter min röst, tror den finns längst ner i tekoppen..


Izor till höger. Visst har han ett underbart huvud och ögon? Han kommer ge underbara petbebisar!


Chindiras nya kull. Funderar på Jaguar och Jotun! Ser ni öronen på buffen?? Varför ska han vara amerikan när vi äääntligen får en unge med stora öron?

det där med söndagskvällen

Publicerad 2012-01-08 22:17:44 i Allmänt,

Trots att man är ledig på måndagen är alltid en söndagskväll en söndagskväll. Det är som att var sjunde dag ska hjärnan gå på högvarv och man ska tänka hitan och ditan. Den här kvällen har jag gjort stora försök till att intala mig själv att det är kul att träna. För jag märkte nu i fjällen när jag var ute hela dagarna att trots feber var jag på ett enormt bra humör! Min syster är en klippa när det gäller träning. Vart är mina gener för motivation till träning?. Jag blir mest sur på mig själv när jag blir påmind om att träning skulle behövas. Sara boxas en gång i veckan på friskis. Det kanske skulle vara något. För det börjar bli synd om marcus som oftast blir drabbad av min verbala ilska. Det vore bättre om en boxningspad fick drabbas! ;-) Boxning kanske är något? Och om det är kul behöver jag inte tråka ut mig på löpbandet lika ofta. Med snygga träningskläder tror jag allt blir lite enklare och roligare. En sväng till stan imorgon kanske?

skidsemester

Publicerad 2012-01-08 18:24:11 i Allmänt,

Kom precis hem ifrån en vecka i fjällen. Med sol snö och skidor. En toppenvecka!

Här hemma har det ploppat ut bebisar. Två crestade hanar varav en pew och en american (!) crested buff. Vart kom amerikanen ifrån??? Grabbarna kommer att gå galant i pet då de redan nu är två köttbullar. Så om någon är intresserad, hör av er!

Nu är det middag med familjen och sen ska jag inta sängläge. Jag har dragit på mig ännu en förkylning som inte varit någon höjdare...

mot fjällen!

Publicerad 2012-01-02 06:46:13 i Allmänt,

Nu sitter vi i bilen och är redo för en vecka i fjällen! Första stoppet blir frukostbuff'e i Borlänge!

packat och klart

Publicerad 2012-01-01 16:19:01 i Allmänt,

Drog precis igen dragkedjan till väskan. Nu är jag redo för en vecka i fjällen! Jag ska bara gå ner på affären och ladda upp med tidningar inför bilresan!

Har skrubbat ansiktet med en sockerskrubb med rapsolja. Huden blir helt fantastiskt mjuk utav den!

januari

Publicerad 2012-01-01 14:28:00 i Allmänt,

Ja då var det 2012 då! Sista året på jorden! Nej jag tror faktiskt inte på det där.

Gårkvällen var fantastisk. Vi började här med att äta och umgås. Vis 11 tog vi bussen in mot stan och gick upp på Torekällberget och såg ut över hela stan som lös av alla fyrverkerier. Väldans fint!

Kom hem från marcus syster för ett par timmar sen. Det är väldigt smidigt nu när hon flyttat in till stan och hon var gullig och lät oss sova där! Nu håller jag på och packar förfullt! Tidigt i morgonbitti åker jag till Idre men marcus och hans familj! Ska bli skönt att få vara ute hela dagarna. Jag har knappt varit ute någonting nu på lovet för att det har varit så tråkigt väder..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela