mariauusimaki

Fredagskvällen

Publicerad 2013-08-16 21:49:23 i Allmänt,

Den här kvällen var det dags för mig att jobba fredagkväll. Jobbar imorgon också, då kan man lika gärna jobba fredagskväll också tycker jag!

Har hunnit ha lite fredagsmys ändå, en snabbtitt på tven blev det innan det blivit dags för en dusch och sängen! Klockan ringer tidigt imorgonbitti!

Resten av helgen bjuder på trevligheter!

Inredning

Publicerad 2013-08-13 09:51:23 i Allmänt,

Jag kan spendera timmar framför olika inredingssidor, billiga som dyra. Ibland blir det någon köpt, men oftast sitter jag bara och letar efter idéer och inspiration. Jag älskar inredning, någon litet kan verkligen förändra ett helt rum.
Det bästa är ju att jag har hela 4 rum att kunna inreda!
 
Just nu är jag sugen på att inreda vardagsrummet i en marockansk/marrakech stil - fast ändå ljus.
Ett tag var jag väldigt inne på vitt, allt skulle vara vitt! Det har jag nog fått från mamma, hon älskar att inreda i vitt.
Det är fint med lite mörkare detaljer till vitt tycker jag, den mörkaste detaljen jag har hemma just nu är mitt vardagsrumsbort i ekfanér..och hur mörkt är det!?
 
Det är nog extra lockande att köpa fina inredningsdetaljer nu, när lägenheten är vattenskadad och ser ut som ett tredje världskrig har gått igenom. Vi längtar tills vi kan flytta tillbaka igen, då ska det blir fint!

Det är är jag sugen på just nu, ljust men ändå med svarta inslag! Allt från Louise Interiör.

Det här med framtiden....

Publicerad 2013-08-12 19:47:49 i Allmänt,

Ibland kan jag skrämmas över att framtiden är så lång. Alla säger att man hinner med så mycket och har hela livet framförsig. Det är just det! Jag ska komma på någonting att göra resten av mitt liv!
 
Jag är utbildad djurvårdare och arbetar nu som det. Där kan jag vidareutbilda mig långt inom yrket, men konkurensen och intagningarna är stenhårda. Så jag har fått börja tänka om lite, vad vill jag göra istället?
Då skulle jag vilja ha ett jobb där man får vara fin - ha fixade naglar, klä sig i fina kläder. Kunna uppskatta mjukisbrallorna, inte bara känna att det är vardagsklädseln! 
Nu när jag har arbetskläder på mig om dagarna känns det inte som någon idé att klä sig fint till och från jobbet. Naglarna får heller inte vara långa eller målade, smycken får jag som mest ha små stenar i öronen.
 
Nu har jag suttit här och tittat på olika utbildningar och yrken. Kanske hotell och konferens? Där är det så mycket kvälls-/nattarbete. Letar vidare lite och hittar hudterapeut. Det tror jag skulle passa mig! Om jag hade 90 000 till övers...
 
Eller så slappnar jag bara av, tänker inte för mycket på framtiden utan gör det jag gör nu, som jag trivs med. Så länge jag får vara kvar. SEN kan jag börja fundera...men sån är ju inte jag...

Shopping

Publicerad 2013-08-11 17:49:05 i Allmänt,

Har haft en heldag på stan med mamma. Det är allt för sällan man gör sånt tycker jag. Det blev en hel del shopping för oss båda och en mycket god och lång sushilunch i solen!

Jag är glad att jag har en sån bra relation med min mamma. Den där typiska "jag-avskyr-mina-föräldrar-och-vill-inget-annat-än-att-flytta" perioden var inte sådär jättelång för mig. Vi har kommit bra överens hela tiden tycker jag! Sen har jag ju flyttat ändå, men det är bra skönt att komma hem ofta.

Nu ska jag läsa igenom allas blogginlägg tillsammans med en stor, härlig kopp te. Ikväll blir det filmmys med min fina och ladda för en ny arbetsvecka!

En liten tjyvkik på ett av plaggen - en virkad klänning. Från Vero Moda.
 
 
Väskan kärade jag ner mig i direkt, kan man få nog av väskor?
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela