mariauusimaki

Önskedrömmar

Publicerad 2013-07-29 08:37:26 i Allmänt,

Idag jobbar jag kväll! Passar på att njuta av min lediga förmiddag med en te under taket på altanen medans det regnar ute. Och surfa runt på olika inredningingssidor. Jag älskar att hitta nya sidor, få insipiration och drömma lite! Just nu drömmer jag om att göra det mysigt till hösten, fullt av kuddar, filtar och olika ljus. Den här kudden har jag kärar ner mig totalt i just nu!

Sommar

Publicerad 2013-07-13 09:03:58 i Allmänt,

Dagarna går åt till att sola, äta gott, en hög med tidningar, en bra bok! Men snart är min semestervecka slut.

Igår ringde hyresvärden och sa att det fortfarande är väldigt mycket fukt i lägenheten. Fläkten bör tydligen stå där i minst 14 dagar till. Men det är tur att jag har ett hem i enhörna också! Ganska skönt att vara här när det är soligt och skönt också.

Nu blir det en, kanske två, koppar te med honung! Sen stranden!

Med mitt hjärta

Publicerad 2013-07-11 20:57:23 i Allmänt,

Jag njuter för fullt av min semester, dagen spenderades på en brygga tillsammans med marcus, en hög tidingar och musik. Det är härligt med sommar och semester, inga måsten, inget bestämt, inga krav. Vi gör det vi känner för!

Som vid middagen. Vi tog en mysig tur till Trosa och åt middag bland alla fina båtar. Jag vill ha en båt när jag blir stor!

Efter ett par timmar mat och prat begav vi oss hemåt. Nu är det strax dax för film!

5 månader

Publicerad 2013-07-10 22:28:02 i Allmänt,

Det var 5 månader sedan förra inlägget. Det har hänt så mycket sedan dess. Livet har förändrats.
 
För 5 månader sedan satt jag där med ett erbjudande om en lägenhet. Det var målat och tapetserat likt en tuttifruttipåse. Det var sunkiga golv. Idag sitter jag där i lägenheten. Målad och inredd precis så som jag vill ha den. Fast för tillfället med en vattenläcka i köket så jag har varit hemma i Enhörna i en vecka.
 
Det där med hemma var svårt ett tag. Jag flyttade in den 12 mars, 6 dagar innan min 20 årsdag. Allt var underbart, allt var nytt och häftigt. Det fanns alltid att göra. Lagom till början på juni var det mesta fixet klart, och jag hade tid att sitta, tänka och fundera. Ett tag visste jag inte vad "hem" var. Men efter många ledsna dagar tillsammans med kloka mamma förstod jag att istället för att inte ha något hem och inte veta vart jag kan landa, så har jag två! Jag tvingade familjen att säga hemma i Enhörna, och hemma i lägenheten. Mest för att intala mig själv tror jag, att båda är mina hem.
 
Den är fin min lägenhet, den är jag, speglar mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela